Calendar

«  
  »
m d w d v z z
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Zomercafé: First Timers en Zomaar Café

Sat
Aug
19

mainstage Date: Saturday, August 19, 2017 Doors: 22:00-03:00 Start: 22:30
Ticket: € 2,00 Presale: Voor aanmeldingen, mail naar downstage@vera-groningen.nl File under: Eerste keer, radio From: Nederland

Wegens succes verlengd zullen we maar zeggen. Na de geslaagde First Timers editie van vorig jaar, schoppen we ook dit jaar weer een aantal bandjes rechtstreeks vanuit de oefenruimte het podium op. Een try-out voor beginnende bands, een première voor het publiek. Verwacht zenuwen, gestreste gezichten en schoonheidsfoutjes, maar bovenal veel nieuwe muziek! Een avond waarbij je met recht kan zeggen dat je er vanaf het eerste concert bij was! 

Daarnaast sluit Zomaar Radio aan bij het zomercafé First Timers! Van het begin van de avond tot 03:00 uur 's nachts streamt Zomaar Radio de hele avond het programma. De bands die komen spelen worden ook zomaar in ether van het internet geworpen waarnaast de frisse first timer DJ's mooie plaatjes komen draaien voor jullie! We kleden alles ook nog eens extra mooi voor jullie aan. Wees erbij! Luister thuis mee op: www.mixlr.com/zomaar-radio en check het evenement op www.facebook.com/zomaarradio

Dieuwertje
Poezië is al langere tijd een hobby van Dieuwertje, maar sinds korte tijd heeft ze ook de ukuele en het spoken word ontdekt. Met thematiek die zowel erg vrolijk als droevig en melancholisch overkomen, is het aan Dieuwertje om haar podiumdebuut te maken in Vera. 

Volvo
Het verzinnen van een nieuwe bandnaam hoeft niet zo moeilijk te zijn, helemaal niet wanneer je gewoon het merk auto waarin je ouders vroeger reden gebruikt. Ziedaar, Volvo. Met leden van bands als OOO en Kinoo achter het stuur en op de achterbank, en een Velvet Underground invloed uit de autoradio, maakt deze Zweedse bolide haar proefrit bij onze First timersavond. 

Surfer Swans
Naast Volvo, bestaat Surfer Swans eveneens uit muzikanten die we al vaker hebben zien spelen in andere formaties, te weten Sprokkelhout en The Baby Zealot. Met deze nieuwe formatie kunnen we rekenen op een set vol indierock.