Calendar

m d w d v z z
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Plaatpresentatie: Mr. Wallace + Shoe Eating Rabbits + The Roosterz

Sat
Apr
22

mainstage Date: Saturday, April 22, 2017 Doors: 20:30-23:00 Start: 21:00
Ticket: € 5,00 File under: Reggae, Ska From: NL

MAINSTAGE

Sinds het voorjaar van 2010 knalt Mr. Wallace door heel Europa. Dankzij een goede samenwerking met Boombax Bookings & Management, heeft de band al op vele festivals en podia gespeeld. Ook als support van o.a The Skatalites, The Specials en Madness bewijst Mr. Wallace dat ze een van de meest energieke en veelbelovende ska-band van Nederland zijn . De band heeft verschillende pop-awards gewonnen, werd uitgenodigd door onder andere 3FM en Radio 1 en heeft meerdere keren getourt in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië.

Het gloednieuwe album 'BREATHE AGAIN' bevat een evenwichtige en originele mix van bevlogen ska- en reggae nummers met heartfelt lyrics. Het album vangt de band op hun best: samen spelend in één ruimte, met de authentieke en energieke sfeer die essentieel is voor de muziek van de band. Met deze derde plaat bevestigd de band  wederom haar naam als must-see live act die elk publiek opzweept, meeneemt en uitbundig achterlaat.

Shoe Eating Rabbits komt de zaal opwarmen. Vanuit verschillende muzikale windstreken heeft de band elkaar gevonden in de behoefte om zoveel en zo vaak mogelijk muziek te maken. Viool, accordeon, resonatorgitaar, zelfgebouwde basbanjo en vaak meerstemmige zang maken het mogelijk om overal te kunnen spelen. Festivalpodia, maar ook een pallet, een paar bakbrommers, de plaatselijke kroeg, uw huiskamer of straathoeken zijn geliefde plekken van de Rabbits. Zolang er een luisterend oor en een knikkend hoofd te vinden is, spelen de Rabbits, het liefst voor een dansend publiek, want dan komt de muziek het best tot zijn recht.
Een opzwepende, van tijd tot tijd ingetogen, maar vooral aanstekelijke mix van traditionele en trashy anarchofolk, balkan, bluegrass, of zoals de Schotten het steevast op hun laatste tour noemden: 'Footstomping music!