Calendar

«  

May

  »
m d w d v z z
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Zeke + Black Rodeo

Fri
Jul
07

mainstage Date: Friday, July 7, 2017 Doors: 20:30-22:30 Start: 21:00
Ticket: € 13,00 File under: Hardrock, Motorhead From: USA Label: Relapse Records

MAINSTAGE

Toen Zeke in 1993 voor het eerst het podium betrad in Seattle, bliezen ze het aanwezige publiek direct omver. Ze staan bekend om hun luide hardrock, dat vaak wordt vergeleken met Motörhead.

Na dit eerste optreden hebben ze platen uitgebracht op verschillende kleine labels. 'West Seattle Acid Party', hun eerste plaat, kwam uit op Wrecking Ball Records, maar tegenwoordig zitten ze bij Relapse. Sindsdien zijn meerdere van hun nummers gebruikt in games van skate held Tony Hawk.

Inmiddels hebben de mannen van Zeke vele tours achter de rug. Vaak een eigen headline show maar ook als support voor o.a. Pearl Jam, Voodoo Glow Skulls en DOA. Het laatste optreden van Zeke in VERA was in 2004, dus de hoogste tijd om ze weer naar de club te halen! Komende zomer gaan de heren o.a. Zwarte Cross op z'n kop zetten, maar bij ons kun je ze nog in de ultieme club setting zien.

 

Als support komt Black Rodeo. Een exponent van de New Wave Of Heavy Dutch Speedrock scene die midden jaren 0 het Nederlandse club en festivalcircuit op de kop zette.Een scene waarin bands als THE SPADES,69 CHARGER,WISEGUY en de vaandeldragers van de scene Peter Pan Speedrock  ieder weekend streden om de titel "de vuigste band van Nederland". Black Rodeo streed heldhaftig mee om de prijzen en bewees met een portie naar heavy-metal neigende "allesmoetkapotpunkrock"dat ze behoorden tot de absolute top van het door Peter Pan Speedrock bedachte genre. Na tours met Zeke en Nashville Pussy en het opnemen van een debuutplaat (die nooit uitkwam) ging de band ten onder aan een andere discipline waarin ze uitblinkten;bier drinken.De opnames van de plaat werden weggegooid en ieder van de bandleden ging hun eigen weg. Toen Pitfest in Ericade band uitnodigde om te komen spelen werd de uitnodiging aangenomen, na drie keer oefenen werd er semi-lollig geopperd dat het leuk zou zijn om nog eens met Zeke te kunnen spelen, 3 maanden later valt de digitale uitnodiging van VERA om de support van Zeke te doen in de mailbox en Black Rodeo pakte ook deze uitnodiging gretig aan. "Let's speedrock like it's 2006!"