Archive september 2011

Barn Owl - 'Lost in the Glare' (Thrill Jockey)

Date: 29/09/2011 - 04:39 | Category: trash that beat | Geschreven door: Niek Hofstetter

Toegegeven, de voorbeelden van interessant, maar traag postrockende en fijn dronende bands bands zijn legio, maar sinds enkele jaren springen de platen van Barn Owl behoorlijk in het oog. Barn Owl is een duo dat vanuit San Francisco werkt aan onheilspellende ambient en naar metal riekende dronerock. En op dit moment trekken ze de aandacht met hun onlangs verschenen langspeler 'Lost in the Glare', die de kort geleden, maar eveneens indrukwekkende EP 'Shadowland' opvolgt. >>>

Ufomammut @ Molotow

Ufomammut @ Molotow
Date: 28/09/2011 - 06:20 | Category: bÜhnenleben

Tijdens de afgelopen editie van Roadburn speelde Ufomammut hun plaat ‘Eve’ integraal, en wel zo overtuigend dat ze er heel wat harten mee veroverd zullen hebben. Ik ben in elk geval als een blok voor ze gevallen en bereid heel wat kilometers te maken om ze weer te zien. Gelukkig ben ik daar niet de enige in en daarom reis ik met een tiental Veranen af naar Hamburg, om Ufomammut in Molotow te zien spelen. Molotow blijkt een prachtig rockhol te zijn, nauwelijks groter dan onze eigen kelderbar. Nog voordat mijn Italiaanse stonerhelden überhaupt een drone gespeeld hebben maakt dat de reis al de moeite waard. >>>

Gorki onderweg naar Groningen

Bekijk video
Date: 28/09/2011 - 10:37 | Category: Kemenade

Gorki is al sinds de jaren 90 een van de leukste bands die Belgie heeft voortgebracht en bezocht 15 september jl. eindelijk eens onze club. Een prachtige doorsnede van het materiaal dat Luc de Vos en de zijnen de afgelopen decennia hebben gemaakt kwam langs. Gorki heeft van deze reis naar ons Grunn een clipje gemaakt bij het nummer 'Pluk De Dag'. En die willen we je niet onthouden natuurlijk.

Gardens & Villa - 'Spacetime' (Video)

Bekijk video
Date: 28/09/2011 - 09:39 | Category: Veranda

We sluiten maar direct aan bij de zojuist geposte recensie van het gelijknamige debuut van Gardens & Villa. Hier de nieuwste clip, behorende bij 'Spacetime'.
De eerder verschenen video van het nummer Black Hills vind je hier.

Gardens & Villa – ‘Gardens & Villa’ (Secretly Canadian 2011)

Date: 26/09/2011 - 12:40 | Category: trash that beat | Geschreven door: T-Ice

Als je opener 'Black Hills’ van ‘Gardens & Villa’ opzet, krijg je gelijk al zin in het concert dat ze op 30 oktober in Vera gaan geven. Wat een dijk van een song! Die kun je zo op repeat meermalen door je huis laten schallen. Dit vijftal uit Santa Barbara, Californië klinkt verfrissend en vernieuwend. De kopstem van Chris Lynch doet denken aan Beach House, Fleet Foxes of Grizzly Bear, zonder dat Gardens & Villa daar een slap aftreksel van wordt trouwens. Daarvoor hebben ze een te eigenzinnige aanpak: door synths en stuwende bas gedragen songs die uitwaaieren van pure dreampop met blokfluiten (‘Sunday Morning’, ‘Neon Dove’) tot meer uptempo, soms bijna swingende nummers als ‘Star Fire Power’ en 'Spacetime ’ die duidelijk refereren aan de jaren ’80. De liedjes zitten erg knap in elkaar, vooral vanwege het lef van de makers om buiten de lijntjes te kleuren. Dit levert een boeiend, afwisselend debuut op, dat nauwelijks zwakke momenten kent. Markeer 30 oktober alvast in je agenda!

 

T-Ice

Trash That Beat 17 - 2011

Date: 26/09/2011 - 12:37 | Category: trash that beat
tw lw pp **** PePr Pusherman Playlist - 2011 – 28ste jaargang, week 38 **** nat wi
1 . 1 DIRTY BEACHES - Badlands (Zoo Music) CAN 1
2 2 2 OTHER LIVES - Tamer Animals (TBD/PIAS) USA 5
3 5 3
 
CRYSTAL ANTLERS - Two-Way Mirror (Recreation Ltd)
USA 3
4 6 4 RICHMOND FONTAINE - The High Country (Décor/Bertus) USA 3
5 9 5 GIRLS - Father, Son, Holy Ghost (Turnstile/PIAS) USA 3
6 . 6 GARDENS & VILLA - Gardens & Villa (Secretly Canadian) USA 1
7 1 1
 
THE WAR ON DRUGS - Slave Ambient (Secretly Canadian/Konkurrent)
USA 5
8 3 1 WOODEN SHJIPS - West (Thrill Jockey/Konkurrent) USA 5
9 4 4 JEFF THE BROTHERHOOD - We Are The Champions (Infinity Cat) USA 5
10 . 10 THE MEN - Leave Home (Sacred Bones) USA 1
11 11 11 MEGAFAUN - Megafaun (Crammed Disc/Coast To Coast) USA 3
12 10 10 BOMBAY BICYCLE CLUB - A Different Kind Of Fix (Island/Universal) UK 3
13 16 13 THE CYNICS - Spinning Wheel Motel USA 3
14 17 14 ROOSBEEF - Omdat ik dat wil (Excelsior/V2) NL 3
15 . 15 BLITZEN TRAPPER - American Goldwing (Sub Pop/Konkurrent) USA 1
16 . 16 WOLVES IN THE THRONE ROOM - Celestial Lineage (Southern Lord) USA 1
17 12 12 MOONFACE - Organ Music Not Vibraphone Like I'd Hoped (Jagjaguwar/Konk.) CAN 5
18 13 13 FOSTER THE PEOPLE - Torches (Columbia/Sony) USA 5
19 14 14 MISTER HEAVENLY - Out Of Love (Sub Pop/Konkurrent) USA 5
20 8 8 TIKA - Tika (In A Cabin With/V2) NL 5


Luister Trash That Beat op Spotify

Een nieuwe trend?

Een nieuwe trend?
Date: 23/09/2011 - 02:54 | Category: pepr's corner | Geschreven door: Peter Weening

'Kirk Koblain' in Vera, Foto: Willem Kolvoort

Van Nieuwe Revu tot 3voor12, van OOR tot Giel Beelen, ze pissen allemaal in hetzelfde potje en drinken het dan gezamenlijk op: Nevermind is 20 geworden en Nirvana all over the place. Was zelf ook gevraagd maar had niet gereageerd; staat het ‘bruiloftsverhaal’ toch in de Revu. (Geef nie Willem) Ach, ouwe koek, maar ik had beter moeten weten. Love: hot van buiten rot van binnen; ‘Teenage Whore’, de overige überlekkere single van Hole. Maar nee hoor, stelt ie de aimabele KC gerust en gaat ‘r halen.

Anyway, toch maar even in de eigen archieven gedoken, en zo lees ik in de VK van 16 november 1989 n.a.v. het concert: “Gruizige POP met prima zang, verrassend en intens. Toch heb ik ‘t idee dat het verlies van 1 guitarist (4 man op de promofoto) de band niet in de kouwe kleren zit. Er drukt nu wel een érg zware last op de tengere schouders van zanger/guitarist Kirk Koblain.” >>>

Girls - 'Father, Son, Holy Ghost' (True Panther/Pias)

Date: 22/09/2011 - 05:34 | Category: trash that beat | Geschreven door: Niek Hofstetter

Je hebt ze meer, types als Christopher Owens, oftewel de man achter het reeds veel besproken Girls. Net als zijn oude bandmaatje Ariel Pink heeft Owens een post-moderne manier van werken: het kundig gebruiken van allerlei ideeën uit het muzikale verleden en dat met een kleine aanpassing een plek in hun eigen muziek geven. En dan, ondanks de bekende voorbeelden, het toch fris kunnen laten klinken. Ook Girls blinkt daarin uit. Werd bij de vorige plaat 'Album' nog net zo vaak afgekeken bij Pulp als bij de bekende bands van de Westkust, op 'Father, Son, Holy Ghost', duikt Owens samen met zijn kompaan Chet White in de soft rock, de zoete west-coastpop, de ingetogen kant van The Beatles, maar ook in de psychedelische hardrock. >>>

Incubate Weekend

Incubate Weekend
Date: 21/09/2011 - 04:43 | Category: bÜhnenleben

Incubate 2011 had maar liefst zeven dagen lang een geweldig programma, het liefst was ik er elke dag geweest. Om even op en neer te gaan is Tilburg toch wel vrij ver weg (Ralf deed het eerder deze week wel, zie zijn verslag van de Incubate-dinsdag), dus ik maak pas op vrijdag de tocht richting het verre Tilburg om me er tot en met zondag in het festivalgedruis te begeven.  >>>

Krist Novoselic over VERA

Krist Novoselic over VERA
Date: 19/09/2011 - 11:06 | Category: Kemenade

Dave Grohl, Krist Novoselic en Butch Vig - Foto: 3voor12

Op 3VOOR12 vind je een ruim een kwartier durend interview met Dave Grohl, Krist Novoselic en producer Butch Vig. Allen uiteraard verbonden door Nirvana en in het bijzonder Nevermind, het legendarische album dat vandaag 20 jaar geleden het levenslicht zag. Twee jaar eerder speelde Nirvana al in Vera, wat Krist blijkbaar nog niet vergeten was:

"De eerste tour door Nederland herinner ik me ook nog wel', zegt Novoselic, de boomlange bassist die bij zijn eerste bezoek aan Amsterdam de band nog in problemen bracht door stomdronken grappen te maken tegen de politie. 'We speelden vooral in jongerencentra, die ons het gevoel gaven dat culturele ontwikkeling van jongeren in Nederland hoog op de agenda stond. Wist je dat er in Seattle een muziekclub is die Vera heet, gemodelleerd naar de Vera Club in Groningen?"

Het hele interview kun je hier bekijken. Op 03.48 hoor je wat Krist over VERA te zeggen heeft.

Tekst en interview: Paula van den Elsen en Atze de Vrieze

The Cynics - 'Spinning Wheel Motel'

Date: 19/09/2011 - 01:53 | Category: trash that beat

The Cynics draaien inmiddels al een goede vijfentwintig jaar mee. Op basis van hun muziek is dat korter dan je denkt. Ze hadden ook niet misstaan op de Nuggets-platen, die de eerste lichting garagebandjes in de jaren zestig verzamelde.

Voor progressie of ontwikkeling hoef je niet bij the Cynics aan te kloppen. 'Spinning Wheel Motel' is niet meer dan een nieuw hoofdstuk in hetzelfde verhaal dat de band uit Pittsburgh al vijfentwintig jaar afdraait. De originaliteitsprijs wonnen ze al niet bij hun eerste plaat.

Dat gegeven maakt hun muziek er niet minder goed of leuk om. 'Spinning Wheel Motel' is een ijzersterke plaat, met in fuzz gedrenkte popliedjes die klinken als een klok. Naast stampende garage wordt opvallend veel inspiratie gezocht in folk en psychedelica, waarmee de band bij momenten erg veel lijkt op R.E.M. in hun vroege jaren. Vooral tijdens opener 'I Need More' dringt zich de vergelijking met Michael Stipe en de zijnen zich aan je op.

Nee, heel origineel is dat niet. Wel verschrikkelijk leuk en heel erg goed.

 

Bart

Trash That Beat 16 - 2011

Date: 19/09/2011 - 01:51 | Category: trash that beat
tw lw pp **** PePr Pusherman Playlist - 2011 – 28ste jaargang, week 36 **** nat wi
1 2 1 THE WAR ON DRUGS - Slave Ambient (Secretly Canadian/Konkurrent) USA 3
2 3 2 OTHER LIVES - Tamer Animals (TBD/PIAS) USA 3
3 1 1

WOODEN SHJIPS - West (Thrill Jockey/Konkurrent)
USA 3
4 4 4 JEFF THE BROTHERHOOD - We Are The Champions (Infinity Cat) USA 3
5 . 5 CRYSTAL ANTLERS - Two-Way Mirror (Recreation Ltd) USA 1
6 . 6 RICHMOND FONTAINE - The High Country (Décor/Bertus) USA 1
7 12 7 GORKI - Research & Development (Lipstick Notes/PIAS) BEL 5
8 13 8 TIKA - Tika (In A Cabin With/V2) NL 3
9 . 9 GIRLS - Father, Son, Holy Ghost (Turnstile/PIAS) USA 1
10 . 10 BOMBAY BICYCLE CLUB - A Different Kind Of Fix (Island/Universal) UK 1
11 . 11 MEGAFAUN - Megafaun (Crammed Disc/Coast To Coast) USA 1
12 14 12 MOONFACE - Organ Music Not Vibraphone Like I'd Hoped (Jagjaguwar/Konk.) CAN 3
13 16 13 FOSTER THE PEOPLE - Torches (Columbia/Sony) USA 3
14 17 14 MISTER HEAVENLY - Out Of Love (Sub Pop/Konkurrent) USA 3
15 . 15 FRUIT BATS - Tripper (Sub Pop/Konkurrent) USA 1
16 . 16 THE CYNICS - Spinning Wheel Motel USA 1
17 . 17 ROOSBEEF - Omdat ik dat wil (Excelsior/V2) NL 1
18 6 2 TY SEGALL - Goodbye Bread (Drag City/Munich) USA 9
19 9 6 PETE & THE PIRATES - One Thousand Pictures (Stolen Records) UK 13
20 20 8

CLOUD CONTROL - Bliss Release (Ivy League/PIAS)
AUS 15

Barn Owl - 'Lost in the Glare' (Thrill Jockey)

Date: 29/09/2011 - 04:39 | Category: trash that beat | Geschreven door: Niek Hofstetter

Toegegeven, de voorbeelden van interessant, maar traag postrockende en fijn dronende bands bands zijn legio, maar sinds enkele jaren springen de platen van Barn Owl behoorlijk in het oog. Barn Owl is een duo dat vanuit San Francisco werkt aan onheilspellende ambient en naar metal riekende dronerock. En op dit moment trekken ze de aandacht met hun onlangs verschenen langspeler 'Lost in the Glare', die de kort geleden, maar eveneens indrukwekkende EP 'Shadowland' opvolgt. >>>

Ufomammut @ Molotow

Ufomammut @ Molotow
Date: 28/09/2011 - 06:20 | Category: bÜhnenleben

Tijdens de afgelopen editie van Roadburn speelde Ufomammut hun plaat ‘Eve’ integraal, en wel zo overtuigend dat ze er heel wat harten mee veroverd zullen hebben. Ik ben in elk geval als een blok voor ze gevallen en bereid heel wat kilometers te maken om ze weer te zien. Gelukkig ben ik daar niet de enige in en daarom reis ik met een tiental Veranen af naar Hamburg, om Ufomammut in Molotow te zien spelen. Molotow blijkt een prachtig rockhol te zijn, nauwelijks groter dan onze eigen kelderbar. Nog voordat mijn Italiaanse stonerhelden überhaupt een drone gespeeld hebben maakt dat de reis al de moeite waard. >>>

Gorki onderweg naar Groningen

Bekijk video
Date: 28/09/2011 - 10:37 | Category: Kemenade

Gorki is al sinds de jaren 90 een van de leukste bands die Belgie heeft voortgebracht en bezocht 15 september jl. eindelijk eens onze club. Een prachtige doorsnede van het materiaal dat Luc de Vos en de zijnen de afgelopen decennia hebben gemaakt kwam langs. Gorki heeft van deze reis naar ons Grunn een clipje gemaakt bij het nummer 'Pluk De Dag'. En die willen we je niet onthouden natuurlijk.

Gardens & Villa - 'Spacetime' (Video)

Bekijk video
Date: 28/09/2011 - 09:39 | Category: Veranda

We sluiten maar direct aan bij de zojuist geposte recensie van het gelijknamige debuut van Gardens & Villa. Hier de nieuwste clip, behorende bij 'Spacetime'.
De eerder verschenen video van het nummer Black Hills vind je hier.

Gardens & Villa – ‘Gardens & Villa’ (Secretly Canadian 2011)

Date: 26/09/2011 - 12:40 | Category: trash that beat | Geschreven door: T-Ice

Als je opener 'Black Hills’ van ‘Gardens & Villa’ opzet, krijg je gelijk al zin in het concert dat ze op 30 oktober in Vera gaan geven. Wat een dijk van een song! Die kun je zo op repeat meermalen door je huis laten schallen. Dit vijftal uit Santa Barbara, Californië klinkt verfrissend en vernieuwend. De kopstem van Chris Lynch doet denken aan Beach House, Fleet Foxes of Grizzly Bear, zonder dat Gardens & Villa daar een slap aftreksel van wordt trouwens. Daarvoor hebben ze een te eigenzinnige aanpak: door synths en stuwende bas gedragen songs die uitwaaieren van pure dreampop met blokfluiten (‘Sunday Morning’, ‘Neon Dove’) tot meer uptempo, soms bijna swingende nummers als ‘Star Fire Power’ en 'Spacetime ’ die duidelijk refereren aan de jaren ’80. De liedjes zitten erg knap in elkaar, vooral vanwege het lef van de makers om buiten de lijntjes te kleuren. Dit levert een boeiend, afwisselend debuut op, dat nauwelijks zwakke momenten kent. Markeer 30 oktober alvast in je agenda!

 

T-Ice

Trash That Beat 17 - 2011

Date: 26/09/2011 - 12:37 | Category: trash that beat
tw lw pp **** PePr Pusherman Playlist - 2011 – 28ste jaargang, week 38 **** nat wi
1 . 1 DIRTY BEACHES - Badlands (Zoo Music) CAN 1
2 2 2 OTHER LIVES - Tamer Animals (TBD/PIAS) USA 5
3 5 3
 
CRYSTAL ANTLERS - Two-Way Mirror (Recreation Ltd)
USA 3
4 6 4 RICHMOND FONTAINE - The High Country (Décor/Bertus) USA 3
5 9 5 GIRLS - Father, Son, Holy Ghost (Turnstile/PIAS) USA 3
6 . 6 GARDENS & VILLA - Gardens & Villa (Secretly Canadian) USA 1
7 1 1
 
THE WAR ON DRUGS - Slave Ambient (Secretly Canadian/Konkurrent)
USA 5
8 3 1 WOODEN SHJIPS - West (Thrill Jockey/Konkurrent) USA 5
9 4 4 JEFF THE BROTHERHOOD - We Are The Champions (Infinity Cat) USA 5
10 . 10 THE MEN - Leave Home (Sacred Bones) USA 1
11 11 11 MEGAFAUN - Megafaun (Crammed Disc/Coast To Coast) USA 3
12 10 10 BOMBAY BICYCLE CLUB - A Different Kind Of Fix (Island/Universal) UK 3
13 16 13 THE CYNICS - Spinning Wheel Motel USA 3
14 17 14 ROOSBEEF - Omdat ik dat wil (Excelsior/V2) NL 3
15 . 15 BLITZEN TRAPPER - American Goldwing (Sub Pop/Konkurrent) USA 1
16 . 16 WOLVES IN THE THRONE ROOM - Celestial Lineage (Southern Lord) USA 1
17 12 12 MOONFACE - Organ Music Not Vibraphone Like I'd Hoped (Jagjaguwar/Konk.) CAN 5
18 13 13 FOSTER THE PEOPLE - Torches (Columbia/Sony) USA 5
19 14 14 MISTER HEAVENLY - Out Of Love (Sub Pop/Konkurrent) USA 5
20 8 8 TIKA - Tika (In A Cabin With/V2) NL 5


Luister Trash That Beat op Spotify

Een nieuwe trend?

Een nieuwe trend?
Date: 23/09/2011 - 02:54 | Category: pepr's corner | Geschreven door: Peter Weening

'Kirk Koblain' in Vera, Foto: Willem Kolvoort

Van Nieuwe Revu tot 3voor12, van OOR tot Giel Beelen, ze pissen allemaal in hetzelfde potje en drinken het dan gezamenlijk op: Nevermind is 20 geworden en Nirvana all over the place. Was zelf ook gevraagd maar had niet gereageerd; staat het ‘bruiloftsverhaal’ toch in de Revu. (Geef nie Willem) Ach, ouwe koek, maar ik had beter moeten weten. Love: hot van buiten rot van binnen; ‘Teenage Whore’, de overige überlekkere single van Hole. Maar nee hoor, stelt ie de aimabele KC gerust en gaat ‘r halen.

Anyway, toch maar even in de eigen archieven gedoken, en zo lees ik in de VK van 16 november 1989 n.a.v. het concert: “Gruizige POP met prima zang, verrassend en intens. Toch heb ik ‘t idee dat het verlies van 1 guitarist (4 man op de promofoto) de band niet in de kouwe kleren zit. Er drukt nu wel een érg zware last op de tengere schouders van zanger/guitarist Kirk Koblain.” >>>

Girls - 'Father, Son, Holy Ghost' (True Panther/Pias)

Date: 22/09/2011 - 05:34 | Category: trash that beat | Geschreven door: Niek Hofstetter

Je hebt ze meer, types als Christopher Owens, oftewel de man achter het reeds veel besproken Girls. Net als zijn oude bandmaatje Ariel Pink heeft Owens een post-moderne manier van werken: het kundig gebruiken van allerlei ideeën uit het muzikale verleden en dat met een kleine aanpassing een plek in hun eigen muziek geven. En dan, ondanks de bekende voorbeelden, het toch fris kunnen laten klinken. Ook Girls blinkt daarin uit. Werd bij de vorige plaat 'Album' nog net zo vaak afgekeken bij Pulp als bij de bekende bands van de Westkust, op 'Father, Son, Holy Ghost', duikt Owens samen met zijn kompaan Chet White in de soft rock, de zoete west-coastpop, de ingetogen kant van The Beatles, maar ook in de psychedelische hardrock. >>>

Incubate Weekend

Incubate Weekend
Date: 21/09/2011 - 04:43 | Category: bÜhnenleben

Incubate 2011 had maar liefst zeven dagen lang een geweldig programma, het liefst was ik er elke dag geweest. Om even op en neer te gaan is Tilburg toch wel vrij ver weg (Ralf deed het eerder deze week wel, zie zijn verslag van de Incubate-dinsdag), dus ik maak pas op vrijdag de tocht richting het verre Tilburg om me er tot en met zondag in het festivalgedruis te begeven.  >>>

Krist Novoselic over VERA

Krist Novoselic over VERA
Date: 19/09/2011 - 11:06 | Category: Kemenade

Dave Grohl, Krist Novoselic en Butch Vig - Foto: 3voor12

Op 3VOOR12 vind je een ruim een kwartier durend interview met Dave Grohl, Krist Novoselic en producer Butch Vig. Allen uiteraard verbonden door Nirvana en in het bijzonder Nevermind, het legendarische album dat vandaag 20 jaar geleden het levenslicht zag. Twee jaar eerder speelde Nirvana al in Vera, wat Krist blijkbaar nog niet vergeten was:

"De eerste tour door Nederland herinner ik me ook nog wel', zegt Novoselic, de boomlange bassist die bij zijn eerste bezoek aan Amsterdam de band nog in problemen bracht door stomdronken grappen te maken tegen de politie. 'We speelden vooral in jongerencentra, die ons het gevoel gaven dat culturele ontwikkeling van jongeren in Nederland hoog op de agenda stond. Wist je dat er in Seattle een muziekclub is die Vera heet, gemodelleerd naar de Vera Club in Groningen?"

Het hele interview kun je hier bekijken. Op 03.48 hoor je wat Krist over VERA te zeggen heeft.

Tekst en interview: Paula van den Elsen en Atze de Vrieze

The Cynics - 'Spinning Wheel Motel'

Date: 19/09/2011 - 01:53 | Category: trash that beat

The Cynics draaien inmiddels al een goede vijfentwintig jaar mee. Op basis van hun muziek is dat korter dan je denkt. Ze hadden ook niet misstaan op de Nuggets-platen, die de eerste lichting garagebandjes in de jaren zestig verzamelde.

Voor progressie of ontwikkeling hoef je niet bij the Cynics aan te kloppen. 'Spinning Wheel Motel' is niet meer dan een nieuw hoofdstuk in hetzelfde verhaal dat de band uit Pittsburgh al vijfentwintig jaar afdraait. De originaliteitsprijs wonnen ze al niet bij hun eerste plaat.

Dat gegeven maakt hun muziek er niet minder goed of leuk om. 'Spinning Wheel Motel' is een ijzersterke plaat, met in fuzz gedrenkte popliedjes die klinken als een klok. Naast stampende garage wordt opvallend veel inspiratie gezocht in folk en psychedelica, waarmee de band bij momenten erg veel lijkt op R.E.M. in hun vroege jaren. Vooral tijdens opener 'I Need More' dringt zich de vergelijking met Michael Stipe en de zijnen zich aan je op.

Nee, heel origineel is dat niet. Wel verschrikkelijk leuk en heel erg goed.

 

Bart

Trash That Beat 16 - 2011

Date: 19/09/2011 - 01:51 | Category: trash that beat
tw lw pp **** PePr Pusherman Playlist - 2011 – 28ste jaargang, week 36 **** nat wi
1 2 1 THE WAR ON DRUGS - Slave Ambient (Secretly Canadian/Konkurrent) USA 3
2 3 2 OTHER LIVES - Tamer Animals (TBD/PIAS) USA 3
3 1 1

WOODEN SHJIPS - West (Thrill Jockey/Konkurrent)
USA 3
4 4 4 JEFF THE BROTHERHOOD - We Are The Champions (Infinity Cat) USA 3
5 . 5 CRYSTAL ANTLERS - Two-Way Mirror (Recreation Ltd) USA 1
6 . 6 RICHMOND FONTAINE - The High Country (Décor/Bertus) USA 1
7 12 7 GORKI - Research & Development (Lipstick Notes/PIAS) BEL 5
8 13 8 TIKA - Tika (In A Cabin With/V2) NL 3
9 . 9 GIRLS - Father, Son, Holy Ghost (Turnstile/PIAS) USA 1
10 . 10 BOMBAY BICYCLE CLUB - A Different Kind Of Fix (Island/Universal) UK 1
11 . 11 MEGAFAUN - Megafaun (Crammed Disc/Coast To Coast) USA 1
12 14 12 MOONFACE - Organ Music Not Vibraphone Like I'd Hoped (Jagjaguwar/Konk.) CAN 3
13 16 13 FOSTER THE PEOPLE - Torches (Columbia/Sony) USA 3
14 17 14 MISTER HEAVENLY - Out Of Love (Sub Pop/Konkurrent) USA 3
15 . 15 FRUIT BATS - Tripper (Sub Pop/Konkurrent) USA 1
16 . 16 THE CYNICS - Spinning Wheel Motel USA 1
17 . 17 ROOSBEEF - Omdat ik dat wil (Excelsior/V2) NL 1
18 6 2 TY SEGALL - Goodbye Bread (Drag City/Munich) USA 9
19 9 6 PETE & THE PIRATES - One Thousand Pictures (Stolen Records) UK 13
20 20 8

CLOUD CONTROL - Bliss Release (Ivy League/PIAS)
AUS 15