De Amsterdamse rockband Claw Boys Claw werd opgericht in 1983 en heeft maar liefst twaalf albums uitgebracht, waarvan twee sinds de reünie in 2007. Frontman Peter te Bos is nog altijd de rebel uit de beginjaren en vormt samen met gitarist John Cameron al ruim dertig jaar de kern van de band.

De succesvolle albumreleases van ‘Pajama Day’ in 2008 en ‘Hammer’ in 2013 zijn alweer een tijdje terug en het is dan ook weer hoog tijd voor nieuw materiaal, en dat komt er; op 23 februari keert Claw Boys Claw terug met het album ‘It’s not me, the horse is not me, part one’.

Gebaseerd op zijn voorgangers is de verwachting voor het nieuwe album groot en met podiumbeesten als Claw Boys Claw zijn de verwachtingen voor de show nog groter. Een must see!

Voor het zover is komt Fuz met hun catchy punknummers de Grote Zaal opwarmen. De vier dames met drumster Gini Cameron (dochter van) in de gelederen timmeren al een flinke tijd aan de weg. Recente wapenfeiten: ouwe rotten Boss Hog supporten in Paradiso en met de Popronde het land doorkruizen, waarbij ze  ook te bewonderen waren bij onze buren van Kinki Kappers.

Claw Boys Claw wordt ambassadeur Record Store Day 2018
Claw Boys Claw - Live at 3voor12 Radio
Fuz - Sugar