De punk/psychobilly band Demented Are Go is in 1982 opgericht door gitarist Dick Thomas. Hun eerste LP ‘Hells Bent On Rockin’ kwam uit op Nervous Records, het tweede album ‘Kicked Out Of Hell’, werd akoestisch bij kaarslicht geschreven, omdat de band in die tijd zonder stroom zat. Ook dit album werd goed ontvangen door de fanbase van Demented Are Go. Daarna volgden vele succesvolle tours door Europa en later ook door Japan. De band wordt omarmd door de underground punk en psychedelische scene.

Na alle tours volgde een breuk, maar in 1996 kwamen ze terug en sterker dan ooit. Binnen de kortste tijd was een nieuw EP geschreven en uitgebracht. Nu is het tijd voor de heren om weer op pad te gaan en Vera op haar kop te zetten!

De tweede band is een bekende naam voor velen binnen de underground scene, Gravediggers maakt met enkele tussenpozen de stad en ommeland al sinds de nineties onveilig. Hun geluid is ongecontroleerd, wild, het stampt en duwt en werkt uiteindelijk toe naar een harde, vieze climax. De onvervalste psychobilly rock 'n' roll kent geen rust en de bandleden staan als enthousiaste tieners op het podium te springen en dansen.

Tussendoor komt DJ Hysterica plaatjes draaien om de zaal in sfeer te houden!

DEMENTED ARE GO - Bodies In The Basement (OFFICIAL VIDEO)