FAQ

 

1. Zijn er nog kaarten voor..?
Wanneer een concert of evenement is uitverkocht, zetten we dit altijd zo snel mogelijk op de site. Als er geen ‘sold out’ button bij het evenement staat, zijn er in principe gewoon kaarten beschikbaar.

2. Waar kan ik kaarten kopen?
Je kunt kaarten kopen via onze website, bij voorverkoopadressen of aan de kassa. Als je online koopt, krijg je een e-ticket in je mailbox. Klik hier voor gedetailleerde informatie over online kaartverkoop, voorverkoopadressen en kassaverkoop.

3. Moet ik voorverkoopkosten betalen voor mijn kaartje?
Nee, bij de voorverkoopadressen en bij de avondkassa van Vera gelden geen toeslagen. Als je online koopt, worden er wel servicekosten berekend.

4. Een concert is afgelast, krijg ik mijn geld terug?
Wanneer een concert wordt afgelast kan iedereen de aankoopsom van de kaart(en) terugkrijgen tot 2 maanden na de geplande datum van het concert. Heb je kaartjes gekocht bij een van onze voorverkoopadressen, dan kun je het kaartje inleveren bij de avondkassa van Vera. Heb je online een kaartje aangeschaft, dan wordt het bedrag automatisch teruggestort. De servicekosten worden niet geretourneerd.

5. Een concert is verplaatst, maar ik kan dan niet.
Bij verschoven concerten is het mogelijk om in geval van verhindering restitutie te verkrijgen via Vera. Administratie- of voorverkoopkosten worden niet geretourneerd.

6. Ik ben mijn kaarten kwijtgeraakt. Wat nu?
E-tickets die online zijn aangeschaft kunnen door ons opnieuw verstuurd worden. Mocht je je kaartje ergens anders hebben aangeschaft, dan kunnen wij niks voor je doen. Kaarten worden maar één keer uitgedraaid.

7. Hoe laat begint het concert?
Op onze website staat de aanvangstijd vermeld. Dit is de aanvangstijd van de eerste band. De meest gebruikelijke tijden zijn:
Eén band: aanvang 22.00 uur.
Twee bands: voorprogramma om 21.00 uur, hoofdact om 22.00 uur.

8. Hoe laat is het concert afgelopen?
Dit hangt van de artiesten af. Doorgaans kun je rekenen op één tot anderhalf uur na aanvang van het hoofdprogramma.

9. Hoe laat gaat de laatste trein/bus naar?
Voor een volledig overzicht van de vertrektijden vanaf Station Groningen klik hier.
Voor bustijden, klik hier.

10. Waar kan ik parkeren?
Auto
Er zijn meerdere parkeergarages in de buurt:
- Holland Casino
- Q-Park Rademarkt
- De Oosterpoort

Fiets
Er zijn fietsenrekken aan de voorkant, maar er is ook een bewaakte (gratis) fietsenstalling aan de achterkant (Peperstraat 35).

11. Heeft Vera rolstoelfaciliteiten?
Ja. Je kunt je melden bij de portier die je via de achterdeur, waar een rolstoel-lift aanwezig is, het pand binnenlaat. Een invalide toilet is aanwezig. Je kunt voor de zekerheid van tevoren altijd even bellen: 050 3134681

12. Welke hotels/hostels zijn er in de buurt van Vera te vinden?
Er zijn meerdere hotels en hostels in de buurt van Vera. De hieronder genoemden worden meestal gebruikt door publiek en artiesten.

Hostels:
- Bud Gett Hostel  - Rademarkt 3 -3a

- Simplon Jongerenhotel  - Boterdiep 73-2

- Rebel Rebel Hostel - Energieweg 10

Hotel:
Martini Hotel (voormalige WEEVA) - Gedempte Zuiderdiep 8

13. Kun je pinnen in Vera?
Ja, bij de kassa en de bar is dit mogelijk