VERA Clubkaart 2017

VERA Clubkaart 2017

Ontwerp Clubkaart: Jelle van Gosliga

DE VERA CLUBKAART 2017

Sinds 2014 kun je gebruik maken van de vele voordelen die de persoonlijke VERA Clubkaart je biedt en ben je echt part of the club!
De Clubkaart kost 35 euro voor een jaar en wordt binnen een week thuisgestuurd.


Met je VERA Clubkaart geniet je van de volgende voordelen:


- Tenminste 12 gratis concerten*
- Gratis garderobe (normaal € 1,-)
- Gratis entree of korting bij VERA Downstage shows
- Gratis entree of korting bij de Dansavonden op zaterdag
- Korting bij VERA Zienema
- 10% korting bij Plato, Elpee en De Jongens van Hemmes*
- 10% korting bij Koffiespeciaalzaak Black & Bloom

* Zie de voorwaarden voor uitgebreide informatie.

De trouwe Clubkaart koper is natuurlijk iets opgevallen, de Maandkaart is eruit. De reden daarvoor is dat deze per 1 januari 2017 is afgeschaft. Voor de inhoud van de Clubkaart betekent dit dat we gekozen hebben voor extra of gecompenseerde kortingen in plaats van het voordeel dat je eerder kreeg. Denk daarbij aan gratis entree op avonden waar we eerder alleen een Maandkaart vroegen, maar ook gratis garderobe en korting op filmavonden. Kortom, een pas met zoveel voordelen dat  iedere trouwe VERA bezoeker eigenlijk niet zonder kan!
Nog vragen over het afschaffen van de Maandkaart? Hier wordt er uitgebreider op ingegaan.

Koop je VERA Clubkaart hier:* De prijs (€ 35,-) is exclusief € 1,- transactiekosten (iets meer met Credit Card of Paypal). Deze worden gerekend omdat we ons ticketingsysteem gebruiken voor de verkoop van de clubkaart.

Is het een cadeau? Reply dan op de bevestigingsmail met de volledige naam + emailadres van degene die op de kaart moet staan.

 


De voorwaarden:

  • Peter Weening, programmeur van VERA, selecteert per jaar (vanaf januari) ten minste 12 shows waar je gratis heen kunt met je Clubkaart. Deze shows ontvang je via de maandelijkse nieuwbrief. Als je later instapt, zullen het er dus geen 12 meer zijn.
  • Je krijgt 10% korting op het assortiment van onze voorverkoopadressen: Plato, Elpee en De Jongens van Hemmes. Dit geldt niet voor tickets of bestaande aanbiedingen.
  • Je krijgt 10% korting bij Black & Bloom, uitgeroepen tot beste koffiezaak van NL.
  • De kaart is persoonlijk en staat op naam. Bij misbruik wordt deze ingenomen.
  • Bij binnenkomst laat je je Clubkaart zien aan de kassamedewerker.
  • Als je al een kaartje gekocht hebt voor wat later een Clubkaartshow blijkt, dan heb je helaas pech. We maken in het begin van de maand bekend wat de gratis show wordt en meestal zijn die shows al een tijdje in de voorverkoop. Wil je er zeker van zijn dat je het concert niet mist, dan kun je het beste gewoon een kaartje kopen.
  • De prijs (€ 35,-) is exclusief € 1,- transactiekosten (iets meer met Credit Card of Paypal). Deze worden gerekend omdat we ons ticketing systeem gebruiken voor de verkoop van de Clubkaart.
  • Is het een cadeau? Reply dan op de bevestigingsmail met de volledige naam en mailadres van degene die op de kaart moet staan.

De afgelopen jaren zag je deze concerten gratis met je Clubkaart:

Clubkaartshows 2014: Traams, Hanggai, Yuck, Public Service Broadcasting, The Go Find, Hospitality, Jungle By Night, Heavy Times, Blank Realm, The Pains Of Being Pure At Heart, Other Lives, Bored Nothing, Dorian Wood, Craft Spells en King Gizzard And The Lizard Wizard.

Clubkaartshows 2015: Naomi Punk, Bongo Botrako, Fat White Family, Raketkanon, Russian Circles + Helms Alee, Exit Verse, Wand, Mdou Moctar, Vaudou Game, Waxahatchee + Steve Gunn, Carsick Cars, Chico Trujillo, Chastity Belt, Bianca Casady & The C.i.A., Anna Von Hausswolff

Clubkaartshows 2016: together PANGEA, Maurice Louca + The Dwarfs Of East Agouza, Yuko Yuko + Venus Tropicaux, Ultimate Painting, Tal National, Wallace Vanborn + Soul Sister Dance Revolution, Fumaça Preta, Downtown Boys, Shearwater, Deaf Wish, Apache + Big Tits + Slicks!, Methyl Ethel, Blanck Mass, Twin Peaks + Happyness, Monophonics, A Giant Dog, Bombay + Jo Goes Hunting.


DE GOUDEN CLUBKAART 2017

Ook is het dit jaar wederom mogelijk om de Gouden Clubkaart aan te schaffen. Ben je een echte concertvreter, sponsor je VERA graag (met je bedrijf), ben je te lui om steeds kaarten te halen of heb je gewoon geld teveel? Koop dan voor € 499,- per jaar de Gouden Clubkaart en je mag de gehele periode gratis naar binnen, uitverkocht of niet. En het geldt voor het complete VERA programma. Ga er maar aan staan!

Interesse in een Gouden Clubkaart of benieuwd naar de mogelijkheden om deze zakelijk aan te schaffen, mail dan naar promotion@vera-groningen.nl

De Gouden Clubkaart:
- Gratis entree bij ALLE in VERA geprogrammeerde concerten, dansavonden en films.

- Per jaar tenminste 12 shows (vanaf januari) waar je een tweede persoon gratis mee naartoe mag nemen. Deze shows ontvang je via e-mail. Als je later instapt, zullen het er dus geen 12 zijn.
- Je krijgt 10% korting op het assortiment van onze voorverkoopadressen (Plato, Elpee en De Jongens van Hemmes). Dit geldt niet voor tickets of bestaande aanbiedingen.
- Je krijgt 10% korting bij koffiespeciaalzaak Black & Bloom , uitgeroepen tot beste koffiezaak van NL.
- De kaart is in 2016 geldig en kun je op elk moment aanschaffen. Hoe vroeger je dit doet, hoe meer profijt je ervan hebt natuurlijk.
- Je behoort tot Het Genootschap der Goudvissen.

Voorwaarden:
- De kaart is PERSOONLIJK (tenzij je als bedrijf een kaart aanschaft) en staat op naam. Bij misbruik wordt deze ingenomen.
- Bij binnenkomst laat je je Gouden Clubkaart zien aan de kassamedewerker.

Gouden Clubkaart kopen? Koop 'm dan hier of mail naar promotion@vera-groningen.nl
INFORMATIE

Adres

Om de clubkaart aan te schaffen heb je een account nodig. Vergeet niet je adres in te vullen, anders kunnen we niks opsturen.

Bevestigingsmail
Aangezien we ons ticketingsysteem ook gebruiken voor de verkoop van merchandise, krijg je als bevestiging van je aanschaf een e-Ticket in je mail. Dit is (samen met je bankafschrift) het bewijs van betaling, maar je hoeft er verder niks mee.

Verwerking
Alles wat we versturen via het ticketingsysteem wordt gezien als kaartje en ook zo benoemd. Dit kan verwarren, maar heeft geen invloed op de bestelling.

Verzending
Binnen een week na aankoop.