Tegelijk met de oplevering van de nieuwe grote zaal in 1998, heeft Vera ook haar eigen artiestenverblijf geopend. Zo biedt Vera een extra service voor de artiesten die vaak lange dagen (en nachten) achter de rug hebben en zich, zonder heen en weer naar een hotel te hoeven, terug kunnen trekken in een van onze kamers. Dit scheelt veel tijd en en energie rondom bijvoorbeeld soundchecks.

De ‘Dead Moon Room’, ingericht door Willem Kolvoort

Het verblijf telt 4 kamers met elk twee of drie bedden. Daarnaast is er uiteraard een toilet- en douchegelegenheid.
Uniek aan het verblijf is dat elke kamer is ingericht door een lid van onze Artdivision. Op deze pagina zie je twee van deze kamers.

De ‘groene kamer’, ingericht door Johanna Wenke

Dat bij ons de artiesten hoog in het vaandel staan, is niet alleen te zien aan het artiestenverblijf, ook is er de mogelijkheid de tourbus -veilig- inpandig te parkeren. Daarnaast is er een wasmachine en -droger om fris de tour voort te kunnen zetten en draadloos internet in het hele pand om contact met het thuisfront te onderhouden.

Een bijkomend voordeel van het inpandige verblijf is dat artiesten na de show vaak nog even blijven hangen in zaal of kelderbar. Dit heeft al veel bands tot in de late uurtjes aan bar of tafelvoetbalspel doen kluisteren. Gelukkig staat er dan de volgende ochtend, uiteraard niet al te vroeg, een ontbijtje klaar in Vera’s eigen huiskamer; de kemenade.

Uit het gastenboek, dat in het verblijf ligt, blijkt wel hoe zeer de service gewaardeerd wordt. Bij terugkerende bands wordt er zelfs al bijna gevochten om wie in welke kamer mag liggen.

En om eventuele vragen voor te zijn; helaas, de kamers zijn niet te huur..

En het bewijs!