Welkom terug bij VERA Zienema! Het gaat allemaal anders dan anders, dus lees onze richtlijnen eerst goed door voordat je besluit een kaartje te kopen. Je vindt hier ook informatie over de soorten tickets, de inrichting van de zaal en de maatregelen waar een ieder zich aan dient te houden.

---

“Ik ben er trouwens voor om als openingsfilm iets te doen met het thema ‘isolatie’, ‘quarantaine’ of ‘virus’, wat jullie?” gooide iemand in onze whatsapp-groep. “haha ja, dat vind ik wel iets voor ons, geen sugarcoating vrolijke afleiding”, luidde de weerklank. Na een vergadering en wat opvolgend online beraad later zijn we er uitgekomen: Pontypool. En daarmee openen we, na een noodgedwongen doch noodzakelijke pauze, met een quarantaineklapper van heb ik jou daar.

Na een intelligente lockdown komt Zienema met een intelligente horror, waarin we een radiopresentator in het kleine stadje Pontypool volgen. Zijn dagelijkse sleur van radio maken wordt snel verbroken als er vreemde telefoontjes binnen beginnen te komen. Wat volgt is een nagelbijtende, op-het-puntje-van-je-stoel-zittende ontknoping, voorzien van een gezonde dosis humor op z’n tijd.

Lieve lieve Zienema-bezoekers, wat zijn we blij jullie weer te mogen ontvangen in onze aangepaste, corona-vriendelijke zaal. Daarnaast zal je zeker geen betere kennismaking treffen met onze nieuwe set-up, dan met deze low-budget kwaliteitsfilm. Dus handjes wassen en komen maar!

---

Kaartverkoop
– Koop je ticket vooraf. Kassaverkoop is voorlopig niet toegestaan.
– Duo Tickets: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan een Duo Ticket. Daarmee reserveer je 2 stoelen naast elkaar. Zijn deze tickets op en wil je toch samen heen, dan proberen we je dicht bij elkaar te plaatsen. Koop dan 2 Solo Tickets, kom op tijd en vraag het aan de zaalmedewerker.
– Solo Tickets: Kom je alleen, koop dan een Solo Ticket.
- Strippenkaart: tijdens de Zienezomer zijn strippenkaarten helaas niet geldig. Er is namelijk geen avondkassa verkoop toegestaan, alle tickets moeten van tevoren al aangeschaft zijn. Wanneer dit verandert, zijn strippenkaarten weer te gebruiken.