Wanneer de daklozen rond Seoul Station besmet worden door een zombievirus dat zich daarop door de stad verspreidt, probeert een jonge ex-prostituee te overleven in de snel escalerende chaos. Intussen wordt ze gezocht door haar pooier-vriend en haar vader te midden van de met bloed en neon doordrenkte straten van de Zuid-Koreaanse hoofdstad.

Seoul Station is min of meer een prequel op het fenomenale succes Train to Busan. Nu het vervolg op Train to Busan in de bioscopen draait, is dit de perfecte kans om ook dit pareltje op het grote scherm te laten zien. Sang-ho Yeon vertelt in Seoul Station een verhaal over klassenstrijd, sociale ongelijkheid en vervreemding in hedendaags Zuid-Korea, maar dan door de lens van een zombiehorrorfilm. Het nieuwe genie van de Koreaanse animatiefilm levert met Seoul Station een werk af dat zowel schokkend, opzienbarend en politiek geladen is.

Informatie m.b.t. Corona
Het gaat allemaal wat anders dan anders, dus lees onze richtlijnen eerst goed door voordat je besluit een kaartje te kopen. Je vindt hier ook informatie over de soorten tickets, de inrichting van de zaal en de maatregelen waar een ieder zich aan dient te houden. Check ze hier

Kaartverkoop
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten bij de kassa.
- Strippenkaart: deze is weer te gebruiken. Omdat we moeten bijhouden wie er aanwezig is bij een voorstelling, dien je dan wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten bij de kassa.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.