Vijftien jaar geleden zag 3voor12 in Groningen, als derde lokaalafdeling van VPRO’s online muziekplatform 3voor12, het levenslicht. Sindsdien zetten onze vele vrijwilligers zich in om de rijke muziekscene van stad en ommeland in beeld te brengen. Dit jubileum vieren we op 28 september - natuurlijk met bands en artiesten uit Groningen - in de meest toonaangevende locatie als het om muziek gaat: poptempel Vera, dat onlangs zelf haar 120-jarige bestaan vierde.

We nodigen iedereen uit om dit feest op 28 september met ons mee te maken en hebben die avond een mooie line-up staan in de Grote Zaal en de Kelderbar.

Zo zal Cashmyra optreden, die bekend staat om haar intense live act en die dit jaar de POPgroningen Talent Award binnen wist te slepen. Ook electro-singer-songwriter CYNN, de melodieuze indierockers van Avery Plains en rapper Mark Roggebrood, die onlangs nog op het podium bij Lowlands stond, zijn van de partij, evenals The Desmonds met hun brutale garagerock. Dat alles afgewisseld met lekkere dansmuziek en uiteraard de nodige versnaperingen.

We zien jullie graag in Vera!