Vanmiddag zal de Groningse singer/songwriter Edo de Vlieger zijn muziek laten klinken in de Kemenade van Vera. Deze unieke locatie is de volgeplakte huiskamer van Vera, van oorsprong het vrouwenvertrek in de tijd dat Vera nog een gereformeerde studentenvereniging was, later werd het de backstage en die functie heeft het nu nog steeds gedeeltelijk. Omdat de capaciteit van de Kemenade zaal niet erg hoog is, wordt er gewerkt met een gastenlijst. Stuur een mailtje naar [email protected] om je op deze lijst te laten zetten. Aan het optreden zijn kosten van 5 euro (incl maandkaart) verbonden.

De muziek die Edo op deze unieke locatie zal laten horen onderscheidt zich voornamelijk door de combinatie van humor, sarcasme en poëzie. Met zijn teksten bespreekt hij onderwerpen waar menigeen zich in kan vinden en zelf omschrijft hij zijn muziek als ‘zonder boodschap, maar zeker niet zonder inhoud’.

De unieke locatie past uitstekend bij Edo en zijn muziek; uniek, intiem en gezellig. Het optreden duurt ongeveer een uur, waarna er nog gelegenheid is om af te sluiten met een drankje.