De in Ierland geboren band A Burial At Sea kwam in 2018 met de release van hun eerste EP '...And The Sum Of Its Parts', die barstensvol met creativiteit zat, de traditioneel sobere post-rock scene binnenvallen.

Hierna volgden meer releases, en naarmate hun populariteit toenam, bracht de band maanden door op tour als support voor And So I Watch You From Afar. Ook speelden ze lokale support shows voor Caspian, Tera Melos en This Will Destroy You.

De voorliefde van de band voor razende post-hardcore is zeker aanwezig, maar met het nieuwste album 'Close To Home' (uitgebracht in februari 2024) laat A Burial At Sea zien dat ze niet bang zijn om de volumeknop wat terug te draaien.

Support MMTH combineert 80's Shoegaze met Post-Rock, maar dan op hun eigen manier. Minder cinematisch, minder tremolo-gitaren, maar meer grooves en meer rock. Gewoon instrumentale rockmuziek, zoals de band zelf zegt.

Support Asymmetry maakt instrumentale progressieve hardrock. Hardrock is trouwens een vrij algemene term; alle bandleden worden door andere stijlen beïnvloed en daarom zijn metal, soft rock, soms funk en zelfs klassiek terug te vinden. In 2022 bracht de band zijn eerste EP uit, In Character, en inmiddels is een tweede project met nieuw materiaal in de maak, waar de band deze avond ongetwijfeld een groot deel van gaat spelen.