Axis Mundi draait al weer een paar jaar mee in de Groningse metal-scene. Ze hebben de leegte van de Covid jaren gebruikt om hun sound verder te ontwikkelen in de studio. Nu de wereld weer tot leven komt is de band dan ook klaar om hun eerste album te presenteren.

De band speelt symfonische death metal en combineert daarmee het beste van twee werelden. Beukende gitaren en diepe grunts worden afgewisseld met epische solo’s en bombastische orkestraties. Voeg daar nog een vleugje prog aan toe en je hebt de sound van Axis Mundi te pakken.

Het resultaat is een dijk van een plaat. Deze show zal het album voor het eerst in zijn geheel live worden gespeeld.

De mannen van Insurrection maken de perfecte mix tussen brutaliteit en catchy melodieën met hun verwoestende death/trash metal sound. Sinds 2008 zijn ze al bezig met het uitspuwen van muziek die je oren doen bloeden.

De Friese trashers brachten in 2015 hun debuut EP ‘Catatonic’ uit, waardoor ze regelmatig in het buitenland op mochten treden. In 2019 brachten ze hun album ‘Circle of Despair’ uit, wat een album was met een meer melodieuze en diverse twist aan hun kneiterharde death-sound. Na op het podium gestaan te hebben met onder andere King Diamond, Pestilience, en Cradle of Filth, is Insurrection helemaal klaar om VERA te veroveren!