“We komen terug,” schreef Breekbaar in december 2018 op hun instagram. Drie dagen eerder, op 13 december had het duo (volgens mij) haar debuut gemaakt in onze kelderbar, als onderdeel van de Real Friends-avond in onze kelder. Ik was er niet bij, maar afgaande op de mensen die op de video te zien zijn, was het een succes. Aan ons dus de taak Rick van Lier en Daniël Janse gelijk te geven en ze weer te verwelkomen in VERA – ditmaal niet als onbekende naam ergens onderaan de line-up, maar met een volgroeide show die ze ook al toonden in Het Resort en bij Simplon UP.
Helaas was hun show in maart direct de allereerste die afgelast moest worden i.v.m. corona. Toen nog op de bill samen met Het Kanaal, maar vanavond zullen ze het alleen gaan doen.

Drumcomputers, wave synths, en Nederlandstalige zang maken Breekbaar een groep die je het beste kan omschrijven als Ramses Shaffy die in Soft Cell speelt, maar zelfs dan heb je nog geen vat gekregen op wat ze nou echt doen. Kom het vooral zelf ervaren, maar maak het niet al te leuk: feestjes zijn voor sukkels, zou het duo immers zelf zeggen.

| HUGO.

VERA Downstage in de zaal
- Door de corona maatregelen is het niet mogelijk de gebruikelijke zaterdagavond shows in de kelderbar te organiseren. Het Downstage team zal daarom voorlopig optredens in de zaal boeken.

Kaartverkoop
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.