Ho ho ho! Attentie! Opgelet! Kerstmis dit niet!

Op 18 december vindt de eerste Wansmakelijk Goed ♡ Christmas Special plaats. Een heus festijn vol kerstelijke wansmakelijkheden en gezelligheid. Denk glühwein, foute kersttruien en bovenal een machtig foute kerstfilm die je lachspieren van begin tot eind een flinke workout bezorgt. Zo vliegen die extra kerstpondjes er linea recta weer af. Dubbel kerstfeest geblazen!

Op deze knusse winteravond serveren wij een heerlijke slasher parodie als voorafje. Na het zien van deze Christmas short, krab je wel tweemaal je kruin voor het kopen van een nieuwe kerstboom. Wat men nogal eens dient te vergeten is dat bomen ook gevoel hebben. Deze bomen zijn boos en azen op wraak! Beware of them trees!

And last but not least (maar eigenlijk wel, want deze film is ontiegelijk slecht) presenteren wij jullie Hulk Hogan als de enige echte Santa with muscles. In deze ontroerende familiefilm speelt the Hulkster een rijke fitnessgoeroe die, na een pittig potje paintball en de broodnodige politieachtervolging, een flinke dosis geheugenverlies oploopt. In de veronderstelling de kerstman te zijn, probeert deze ware opperheld de boeven te verslaan om zo een weeshuis te redden.

Komt allen tezamen om, in the spirit of Christmas, deze goddeloze mismaaktheid met ons te aanschouwen!

Wij van Wansmakelijk Goed houden van films die niet altijd even goed bij het (grote) publiek in de smaak vallen. Van horror tot drama en komedie, van grandioos goed tot buitengewoon slecht: al onze avonden staan in het teken der "wansmaak". Of het nu gaat om smerige ‘gore’, heerlijk foute B-films of juist om die onbehaaglijke of controversiële meesterwerken, wij vinden het allemaal fantastisch en selecteren daarom de verrukkelijkste kost voor de (wan)smaakpapillen!