Dit concert is uitverkocht. Check de extra show op 16 juni of daar nog kaarten voor zijn.

---

Claw Boys Claw keert terug in VERA, op een nieuw label en met nieuwe muziek!
De rauwe gitaarrockers zijn bepaald geen vreemden in de club. Na het spelen van hun eerste show hier, in 1984, is de band vele malen teruggekomen.

Claw Boys Claw heeft de afgelopen jaren duidelijk gemaakt dat het maar niet wil lukken om verzadigd te raken. Ook is het al sinds het begin duidelijk dat de band niet binnen een bepaalde stijl past. Ze lappen muzikale wetten aan hun laars en overstijgen genres door te weigeren zich te conformeren aan de regels die erbij horen. Sterker nog, ze spelen er dwars doorheen. Luister maar naar de nieuwe single 'The Stone Trembles'. John, Peter, Marcus en Jeroen laten hierop horen dat ze niet alleen tot hun recht komen als beste Nederlandse liveband, maar dat ze het vuur dat in ze raast ook in de studio weten vast te leggen. Je hoort dat Claw Boys Claw in de huidige en langst bestaande bezetting steeds hechter is geworden. En… frontman Peter te Bos zingt beter dan ooit.

'The Stone Trembles' is de eerste single die uitkomt via Excelsior Recordings en zal zeker niet de laatste zijn. Meer muziek volgt en in het najaar verschijnt er een album. Daarna gaat de band doen wat ze al bijna veertig jaar als allerbeste doen: optreden. En bij die live-shows wordt VERA natuurlijk niet overgeslagen.

Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. Peter te Bos en John Cameron vormen sinds 1983 de spil van de band. Jeroen Kleijn en bassist Marcus Bruystens maken de bezetting compleet.

Support REX is een driekoppige band uit Amsterdam. Hun muziek is naar eigen zeggen ''een combinatie van post-punk, new wave and a touch of flamenco''.