Het concert van Daniel Romano's Outfit kan door de corona maatregelen helaas niet plaatsvinden op 2 juli 2021 en is verplaatst naar vrijdag 1 juli 2022. Kaartkopers hebben bericht gehad.

Restitutie aanvragen
Ben je verhinderd? Stuur dan een mail naar [email protected] met daarin je IBAN en de naam van het concert, dan krijg je je geld terug. Dit kan tot uiterlijk 1 juni 2021.

❤ Vera

--

In 2014 stond de Canadees Daniel Romano onder de noemer van TakeRoot in VERA, toen nog met huilende pedal-steel guitar, songs over drankmisbruik, haat, trouw en verraad en in een honky-tonk country jasje. Datzelfde jasje trok hij later uit, want deze muzikale kameleon verrast keer op keer en stond zo in 2018 wederom in de club, maar nu met de powerpop band Ancient Shapes.

Nu, in het knotsgekke jaar 2020, heeft Daniel Romano maar liefst 3 soloplaten uitgebracht en ook nog eens een punkplaat met Spider Bite waar Romano deel van uitmaakt. En dan nog heeft hij schijnbaar tijd over, want met The Outfit werden nog eens drie langspelers uitgebracht, de meest recente ‘How Ill Thy World Is Ordered’, begin maart het live album ‘Okay Wow’, en daarnaast nog een Dylan tribute album.

Op ‘How Ill Thy World Is Ordered’ hoor je heerlijke Beatlesque, Band-achtige songs. Verkent Romano als soloartiest de countrymuziek, dit collectief eert de americana op werkelijk geweldige wijze.

Laat 2021 alsjeblieft het jaar zijn waar we deze man en zijn outfit op onnavolgbare wijze live mogen aanschouwen in een stampvol en biergriepvrij Vera!

Support van deze avond is Carson McHone, een Amerikaanse singer-songwriter en muzikant uit  Austin, Texas. Haar nieuwe album zal begin 2022 uitkomen, dit zal de opvolger zijn van haar vorige album ‘’Carousel’’ dat door Rolling Stone magazine uitgeroepen werd tot één van de beste Country albums van 2018.