Welkom terug in VERA! Sinds begin juni draaien we al proef in de grote zaal met een uitermate gezellige muziekcafé opstelling, en vanavond kun jij er als reguliere Vera bezoeker voor het eerst bij zijn. En dan beginnen we natuurlijk met Peter Weening himself, die na 3 gezellige online zoomfeestjes nu weer in het echt te zien is.

Omdat het er nog niet al te wild aan toe mag gaan, trappen we niet af met De Wilde Wave Nacht, maar met De WARME Wave Nacht. Het concept blijft nagenoeg hetzelfde, alleen kun je elkaar nu wel op 1,5 meter verstaan. Peter duikt in de jaren 1976 tot en met 1984 met nummers van The Stranglers tot Depeche Mode, van The Smiths tot Kim Wilde, en van The Cure tot Killing Joke. Een avondvullend programma voor de echte old-school muziekliefhebber!

--

Info
- Ons muziekcafé in de Grote Zaal biedt plek aan 30 bezoekers en is open van 21:00 - 00:00.
- Er staan 5 vierpersoons tafels en de rest zijn tweepersoons. Er staan meer stoelen dan dat we mensen toelaten, dus je hebt ruime keus.

Reserveren
- Om zeker te zijn van een plekje bestel je je 0 euro kaartje door hier te klikken. Bestel a.u.b. alleen als je ook echt verwacht te komen.
- Je ticket is geldig van 21:00 - 21:30 en alleen dan te scannen aan de kassa.
- De inloop voor gereserveerde plaatsen is dus tussen 21:00 en 21:30. Wil je zeker zijn dat je naar binnen komt, reserveer dan je kaartje en kom in dit tijdslot binnen. Ben je er na 21:30 nog niet, dan komt je reservering te vervallen.

Zonder reservering langskomen
Als je niet gereserveerd hebt, is het na 21:30 ook mogelijk om binnen te komen mits er op dat moment plek is. De reservering vindt dan ter plekke aan de deur plaats.

VERA richtlijnen & protocol
Lees deze a.u.b. goed door voor je naar Vera komt. Je vindt ze hier