Nu VERA op z'n gat ligt i.v.m. de coronacrisis brengen we je in de tussentijd een aantal online te volgen feestjes, muziekcafé's en DJ avonden. Vanavond de tweede editie van De Wilde Wave Nacht, met DJ Peter Weening achter de draaitafels!

Join party: https://us02web.zoom.us/j/81371958959
Meeting ID: 813 7195 8959
Donate for VERA: click here to donate 2, 5 or 10 euro's

De Wilde Wave Nacht
Na het succes van De Hete Hitnacht, waarbij Peter Weenings alias DJ 7 Itch putte uit de geweldige collectie 7-inches die hij in de afgelopen 40 jaar als DJ/programmeur van VERA verzamelde, is daar sinds enkele jaren ook de Wilde Wave Nacht! Peter duikt in de jaren 1976 tot en met 1984 met hits van The Stranglers tot Depeche Mode, van The Smiths tot Kim Wilde, en natuurlijk komen ook The Cure, U2, Killing Joke en Joy Division aan bod.
Een avondvullend programma voor de echte old-school muziekliefhebber!

Zoomparties
We gebruiken het programma Zoom voor deze online feestjes. Als je op de party-link klikt kom je in het online feestje waarbij je iedereen ziet (via webcam) die ook ingelogd is. Geen zin om in beeld te zijn, dan kun je ook gewoon je video of webcam uitzetten en alleen meekijken of luisteren. Onze 'portier' houdt in de gaten of deelnemers geen ongepaste dingen doen of posten. Zij zullen er dan z.s.m. uitgeknikkerd worden.