Nu VERA op z'n gat ligt i.v.m. de coronacrisis brengen we je in de tussentijd een aantal online te volgen feestjes, muziekcafé's en DJ avonden. We begonnen op 18 april met het prachtfeest Club Knikker (sorry, Veranen invite only), maar breiden het nu uit voor alle Vera liefhebbers! Op Koningsdag is het eerste openbare event met de Koning Dub Zoomparty, maar het programma begint zich al aardig te vullen met als eerstvolgende De Wilde Wave Nacht op 30 april, met DJ Peter Weening achter de draaitafels.

Join party: https://us02web.zoom.us/j/85969822070
Meeting ID: 859 6982 2070
Donate for VERA: click here to donate 2, 5 or 10 euro's

De Wilde Wave Nacht
Na het succes van De Hete Hitnacht, waarbij Peter Weenings alias DJ 7 Itch putte uit de geweldige collectie 7-inches die hij in de afgelopen 40 jaar als DJ/programmeur van VERA verzamelde, is daar sinds enkele jaren ook de Wilde Wave Nacht! Peter duikt in de jaren 1976 tot en met 1984 met hits van The Stranglers tot Depeche Mode, van The Smiths tot Kim Wilde, en natuurlijk komen ook The Cure, U2, Killing Joke en Joy Division aan bod.
Een avondvullend programma voor de echte old-school muziekliefhebber!

Zoomparties
We gebruiken het programma Zoom voor deze online feestjes. Als je op de party-link klikt kom je in het online feestje waarbij je iedereen ziet (via webcam) die ook ingelogd is. Geen zin om in beeld te zijn, dan kun je ook gewoon je video of webcam uitzetten en alleen meekijken of luisteren. Onze 'portier' houdt in de gaten of deelnemers geen ongepaste dingen doen of posten. Zij zullen er dan z.s.m. uitgeknikkerd worden.