Eind 2013 stond daar ineens op een willekeurige Vera zaterdag ene De Sluwe Vos, geboekt voor een maandkaartje entree bij een dansavond van Let It Beat. Dat zijn reputatie hem ver vooruit gesneld was, verbaasde vriend en vijand. Gevolg: een kneitervolle zaal die tot in de vroege uurtjes los ging op de zeer eclectische mixen van Robert Vosmeijer, zoals hij in het dagelijks leven bekend staat. Daarna ging het snel.

De Sluwe Vos werd door 3voor12 uitgeroepen tot beste act van Noorderslag en daarna tourde hij zich suf met als hoogtepunten Awakenings Festival, Strafwerk en DGTL en de vele buitenlandse gigs. Je mag gerust zeggen dat hij één van de snelst groeiende namen in de Nederlandse en Belgische dancescene is.

De Sluwe Vos neemt je mee langs de verschillende genres die hem hebben geïnspireerd tot het maken van zijn debuutplaat ‘Kontra’. Zo werkte hij samen met rap legende Sticks (Opgezwolle, Great Minds), Willem de Bruin (The Million Plan) en Miss Bunty. Met zijn nieuwe show geeft De Sluwe Vos het woord ‘live’ binnen house/techno scene een geheel andere betekenis. Check de video’s hieronder om vast een indruk te krijgen.

Na afloop knalt het Groningse Ambivalenz nog even door tijdens de afsluitende set!

Line up:
21.00 - 22.00: DJ MvdL
22.00 - 23.30: De Sluwe Vos
23.30 - 03.00: Ambivalenz