DJ St. Paul host onze zaterdag; hij draait niet alleen van 23.30 tot 04.00 in de Grote Zaal, ook neemt hij een favoriet bandje mee, het lo-fi project The Doo Run Run van Roy Santiago. Lees meer hier.

 

Lowlands, Le Guess Who?, Pinkpop, 3FM, Into The Great Wide Open, Tivoli, Doornroosje en we kunnen nog wel even doorgaan. Overal waar mensen en muziek samenkomen is de kans groot DJ St. Paul tegen het lijf te lopen.

Paul Nederveen staat bekend als de beste allround DJ van Nederland, zijn sets zijn een ontzettend gevarieerde mengelmoes van stijlen, terwijl het een verzorgd geheel blijft. Voor 3FM maakt hij maandelijks mixtapes die een goeie impressie geven van wat je kunt verwachten: Ty Segall mixt ie doodleuk door een beat van A-Trak heen, van Baauer naar The Vaccines, een normaal mens denkt er niet eens aan, bij St. Paul lijkt het opeens heel logisch. Vooral niet proberen deze muzikale omnivoor te begrijpen, geniet er des te meer van en dans. Vanavond is Vera de plek waar de mis van St. Paul plaats vindt! 

Hij wordt daarbij ondersteund door VJ Switchdoctor, die  zelfgemaakte, abstracte beelden op virtuoze wijze weet te mixen met realistische beelden.