Punk, wat is dat toch een leuke muziek! Als jij het tot nu toe eens bent met elke letter in dit stukje heb ik goed nieuws voor je: Electric Chair en Lysol maken punkmuziek! En de pret houdt daar nog niet op. Nee nee, als ware kers op de taart van dit stuk informatie kan ik bij deze ook bekendmaken dat de eerder genoemde punkmuziekbands Electric Chair en Lysol NAAR DE VERA KELDERBAR KOMEN OM HUN PUNKMUZIEK LIVE TEN GEHORE TE BRENGEN! En jij kunt er bij zijn! Hoe? Lees snel verder en dan doe ik je nog meer informatie uit de doeken!

Ga eerst even naar het internet voor de websites van Electric Chair en Lysol, want dan kun je je oren vast voorbereiden met de warme punkklanken die daar je oorholtes instromen. In een vlieg en een wip is het ook weer voorbij, punkliedjes duren nou eenmaal kort, maar dan hou je wel extra tijd over om nog eens naar die liedjes te luisteren! Ik kan het je van harte aanraden, vooral als je van opgefokte gitaarraggerij houdt in de lijn van andere punkmuziekbands die gelijksoortige beukdeunen spelen.

Stap twee is enkel nog een kaartje kopen via de website van VERA, of mooi op tijd naar VERA zelf te gaan op 11 juni en de kassadame/heer aldaar mede te delen dat je graag 1 kaart zou willen kopen voor de punkmuziekband die in de Kelderbar speelt. Zij weten precies wat ze moeten doen en jij hoeft je daarna alleen nog maar bezig te houden met plezier maken, biertjes drinken en met je vuisten door de lucht zwaaien. Wees erbij en zegt het voort, HET WORDT LEUK! | Ralf