Elephant Stone is een in Montreal gevestigde band onder leiding van Rishi Dhir. Met hun kenmerkende gebruik van de sitar, een traditioneel Indiaas snaarinstrument, brengen ze een verrassende twist aan in de psychedelische rockscene. Het levert een unieke mix op van Indiase klassieke muziek en psychedelica, waardoor een geluid ontstaat dat zowel dromerig als energiek is.

Met Dhir op leadzang, basgitaar en sitar, Miles Dupire op drums, Jason Kent op toetsen, en Robbie MacArthur op gitaar, creëert Elephant Stone een geluid dat zowel vertrouwd als vernieuwend aanvoelt. Hierbij putten ze uit invloeden van pioniers als The Beatles en The Kinks en combineren deze met de rijke tradities van Indiase muziek.

Hun live shows zijn als rituelen, waarbij het publiek wordt ingewijd in een geheim genootschap van ontdekkingsreizigers, waarbij Elephant Stone niet bang is om risico's te nemen en de grenzen op te zoeken.

Support SSTO is naar eigen verluidt de ‘’beste’’ (en enige) Neo-Psychedelische band van Leeuwarden. Volgens SSTO is het leven een prachtig iets vol verwondering en dit proberen zij vast te leggen en te vertalen naar muziek. De band maakt een sterke cocktail van psychedelica, pop, post, prog, elektronica, funk, ambient en synth wave.