Eigenlijk zijn bijna alle releases op Trouble in Mind Records wel raak. Bekende namen en Vera bekenden zijn bijvoorbeeld Omni, David Nance, Klaus Johann Grobe, Ultimate Painting en zo nog meer. Ik heug me nog dat ik een heel grappig t-shirt van dit label had, maar dat is inmiddels een t-shirtje geworden, omdat mijn buik wat gegroeid is. Deze release is zowaar een Franse en dat zie je natuurlijk niet zo gauw op een Amerikaans label, hoewel The Liminanas ook op dit label vertegenwoordigd zijn, dus ik eigenlijk mijn eigen argument alweer onderuit haal.

Met The Liminanas hebben we misschien dan ook de eerste vergelijking te pakken, single The Violence Inside zit wel een beetje in dat hoekje. Maar toch zijn er ook veel verschillen. Zo zingt de zangeres in het Engels en is het allemaal iets minder psychedelisch, iets poppier en spelen de gitaren een belangrijkere rol. Oh, en ze hebben een trompettiste! Een trompettiste!

De sound van En Attendant Ana zit in de C86-hoek en hier en daar wat jangly gitaren. Goede vergelijkende bands zijn, denk ik, Electrelane en Veronica Falls en een ruigere La Luz. Maar luister die plaat gewoon en kom kijken, want dit wordt echt heel goed.| JORNE

Let op: aanvang 23:00. Kassa open om 22:30.
Na 23:00 verwachten we al vroege bezoekers van LOFT, dus kom a.u.b. op tijd om die rij te ontlopen.