Dit concert is helaas last-minute afgelast wegens ziekte in de band. Er wordt een vervangende datum gezocht. Kaartkopers hebben bericht gekregen. 
De kelderbar is morgen geopend voor kaartkopers van Crack Cloud (vanaf 20:00) en vanaf 23:00 voor kaartkopers van PAUW!

---

Niet vaak heb ik spijt van het niet opletten tijdens de schoolles Frans, maar nu toch wel een beetje. Op de bandcamp van Fix Everything staat bij de comments een (denk ik) ronkend enthousiast verhaal over het album Hellend Vlak. Maarja. Woorden als 'enthousiasment', 'formidable', of 'energique quel son' zeggen mij als simpele Hollandse jongen weinig. Al denk ik wel dat je dit soort woorden nooit hoort over muziek die de luisteraar onberoerd heeft gelaten, of zelfs negatief heeft verrast. En ik kan me moeilijk voorstellen dat iemand door de muziek van Fix Everything onberoerd wordt gelaten.

Want de band maakt wat mij betreft een fantastische bak tegendraadse herrie (in de allerbeste zin van het woord) dat piept en kraakt op precies de juiste plekjes. Met in de gelederen Marijn Westerlaken (oa. oprichter van kwaliteitslabel Geertruida en Those Foreign Kids), Benjamin van Gaalen (Moon Regime) en Tim Mooij-Knip (waar ik zo snel even geen ex-bands van kan vinden, sorry Tim) weet je dat het wel snor zit. Als garagerock, noise-rock en post-punk aan elkaar grenzende landen waren geweest, zouden we het drielandenpunt Fix Everything noemen. Al hoef je voor deze bezienswaardigheid niet af te reizen naar het zuiden van het land, maar enkel op 7 mei om 23,00 uur klaar te staan in de Kelderbar. | Ralf