Futurism Revival met DJ Coco Coquelicot
Een muzikale trip naar de nabije toekomst van de (pop)muziek. Welke genres en geluiden van weleer komen weer helemaal terug? Een zaterdagavond die broeit van het verlangen naar de toekomst en een nieuw geluid. En waar daarnaast onderzocht wordt hoe vergane glorie z'n weg terugvindt in hedendaagse tracks. Een set vol recente ontdekkingen, opkomende talenten en toekomstige popsterren.

--

Info
- Ons muziekcafé in de Grote Zaal biedt plek aan 30 bezoekers en is open van 21:00 - 00:00.
- Er staan 5 vierpersoons tafels en de rest zijn tweepersoons. Er staan meer stoelen dan dat we mensen toelaten, dus je hebt ruime keus.

Reserveren
- Om zeker te zijn van een plekje bestel je je 0 euro kaartje door op Koop Ticket te klikken. Bestel a.u.b. alleen als je ook echt verwacht te komen.
- Let op: Je ticket is geldig van 21:00 - 21:30 en alleen dan te scannen aan de kassa.
- De inloop voor gereserveerde plaatsen is dus tussen 21:00 en 21:30. Wil je zeker zijn dat je naar binnen komt, reserveer dan je kaartje en kom in dit tijdslot binnen. Ben je er na 21:30 nog niet, dan komt je reservering te vervallen.

Zonder reservering langskomen
Als je niet gereserveerd hebt, is het na 21:30 ook mogelijk om binnen te komen mits er op dat moment plek is. De reservering vindt dan ter plekke aan de deur plaats.

VERA richtlijnen & protocol
Lees deze a.u.b. goed door voor je naar Vera komt. Je vindt ze hier