Als je iemand aan kan wijzen die lak heeft aan conventies van (underground) muziek, dan is dat Gido Lahuis wel. Je zou hem al kunnen kennen van zijn project ¿Mon3y, waarmee hij met bevriende muzikanten de meest uiteenlopende drone, kraut en experimentele muziek sets heeft gespeeld. Met Geit gaat hij nog een stap verder, zo blijkt uit het prachtige visuele album ´Ik Loop Hier te Fluisteren.´ een koortsdroom over alles van Greta Tunberg, misantropie en de corona crisis. Deze wervelwind aan actualiteiten en twijfel is misschien bij uitstek wel geschikt voor onze zitopstelling waar we hopelijk snel van af zijn. Ik zie me al voor me als Alex uit A Clockwork Orange, vastgenageld aan mijn stoel en niet in staat het schouwspel te ontzien. Wat het wordt, weet ik ook nog niet. Benieuwd, gespannen en verward ben ik al wel | Robert

Klaas Knooihuizen over ´Ik loop hier te fluisteren.´:
Dit album van de Gido Lahuis is alleen via YouTube te beluisteren. Hoewel, ondergaan is een beter woord. ‘Ik Loop Hier Te Fluisteren’ is zowel kritiek op de staat waarin de mensheid verkeert als de verklanking ervan. Beelden en geluiden tuimelen over elkaar heen. Soms is er even rust, wurmt een zoete melodie zich in je oor, om al snel verdrongen te worden door een gekmakende kakofonie. Heftige trip.

Kaartverkoop
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.