In verband met de nieuwe coronamaatregelen kan het concert helaas geen doorgang vinden op deze avond. We zoeken een vervangende datum. Kaarten blijven geldig.
Vragen? [email protected]

Ha, Global Charming, die naam ken ik. En wat blijkt na een snelle google-tocht: verhip. die band heb ik eerder gezien in onze Kelderbar en wel op 27 juli 2019. Het toeval wil zelfs dat ik die avond aan het 'downstagen' was; kabels oprollen, spullen verslepen en vooral heel veel mensen vertellen dat ze niet door deze openstaande deur naar buiten mogen richting de relatieve verkoeling die 'buiten' te bieden heeft, maar dat ze helemaal om moeten lopen het halve pand door (het was echt zinderend heet die dag). Of ik echt vrienden heb gemaakt die avond weet ik niet, dus het lijkt mij een uitstekend plan om dat nog eens te proberen tijdens een avondje Global Charming.

In juli speelde dit Amsterdamse viertal tijdens het Subroutine en Lepel-Zomercafé, met verder op het affiche Real Farmer en Steve French, wat meteen een prima idee geeft in welke hoek je de band kunt plaatsen. Ditmaal dus op het podium boven, wat ons weer een boel versleep-werk scheelt. De net uitgekomen single Office Hell luister je vast via bijvoorbeeld Spotify, het op 9 oktober uit te komen album 'Mediocre, brutal' is reeds te pre-orderen via Subroutine. Vooral doen, maak je vast vrienden mee!

Kaartverkoop
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.