CORONA UPDATE: VERA GAAT DICHT T/M 31 MAART!
Alle concerten, films en dansavonden gaan niet door.

We volgden tot vandaag nog het advies van het RIVM, maar vinden - mede door geluiden vanuit de club - het nu onverantwoord onze medewerkers en het publiek bloot te stellen aan de risico's.

Kaartkopers voor afgelaste of verplaatste shows krijgen bericht.

ENGLISH
VERA IS CLOSED UNTIL THE 1ST OF APRIL.
Vera has decides to cancel all events to lower the risk of infection for our employees and visitors.
Bought a ticket for a cancelled of postponed show, we will contact you.

Hier vind je onze richtlijnen m.b.t. Corona

 

Gym tonic klinkt als de nieuwste trend in sportland maar niets is minder waar, deze internationale band beschrijft hun eigen muziek als cafetaria punk. Dit is zeer treffend: Het gaat er heel makkelijk in en is zeker niet goed voor je lichaam maar wel degelijk voor de geest. Met gierende synthesisers en drums die op volle toeren draaien komen ze heel Europa veroveren. Eerst onder de hoede van Lassie, die als eerder in Vera op de planken stond en daarna solo.

De bandnaam is overigens wel afkomstig van een sportprogramma uit Frankrijk die, net zoals deze band, het publiek in beweging wil brengen. Naast de muziek zijn ook de clips een ware ontdekkingstocht. Met een heel vaag plot en hele random shots die overal vandaan gehaald zijn, is het een geheel dat je eigenlijk al in beschonken toestand brengt. Daarover gesproken, gin tonics zijn in de kelder aanwezig dus bestel er op 29 maart vooral een paar! Dat kost in Vera maar 5 euro plus 5 euro entrée sta je voor een tientje al beschonken te kijken naar deze dolle Cafetaria punkers, KOMT DAT ZIEN! |WIETSE