“Meerstemmig, groter en ruiger !”

Dit was wat een jonge songwriter in 2015 in gedachten had bij het oprichten van Hollow Men. De zoektocht naar medemuzikanten en een team die de band zouden helpen voortstuwen was begonnen.
Een periode van ‘trial and error’, optredens in zalen en festivals als Tivoli, Eurosonic-Noorderslag, een volle Grote Markt Groningen en radio Veronica volgden. Met resultaat! Anno 2019 staat Hollow Men als 5-koppige formatie met een herkenbare rock sound op het podium!

In 4 jaar tijd weet de band met een scala aan autobiografische teksten en doortastende harmonieuze dynamiek een stevige portie alternatieve rock te leveren, met als volgende halte de Nederlandse festivals en landelijke showcases. Maar eerst staat er een plaatpresentatie op de planning in de heilige poptempel van Groningen waar het allemaal begon voor Hollow Men.

Want na een zeer geslaagde crowdfunding in 2018 heeft de band haar debuut album “Between Night & Day” opgenomen in studio Spitsbergen. De band gaat groots uitpakken tijdens hun album release show en staat te springen om hun nieuwe werk uit de versterkers te blazen! Dat de band overigens prima weet hoe ze een vol Vera moeten bespelen hebben ze recent nog bewezen in de finale van de POP Groningen Talent Award, dus de liefhebber voor een vette live show gevuld met scheurende gitaren en beukende drums weet dat de band het publiek niet zal teleurstellen.

Het laatste zetje overtuigingskracht nodig om te komen? Check de nieuwe single “Lost” op Spotify, Apple Music of Deezer:
https://spoti.fi/2WiwOu9

Dus.. voor fans in de lijnen van bands als Biffy Clyro, Muse en Foo Fighers (en natuurlijk gewoon Hollow Men!), kom naar deze speciale showcase en laat je omver blazen op 20 september 2019 in de grote zaal van Vera!

Voor deze avond hebben we maar liefst twee supports! Als eerste Vivian Majoor, een songwriter uit Groningen. Haar pop/folk nummers gaan over liefde, wereldproblemen en acceptatie. Gitarist en vocalist Rebecca Wieringa ondersteunt haar met elektrische gitaar en prachtige harmonieën.

70 Mile House sluit zich aan als tweede support. Deze gloednieuwe rockband is er meer dan klaar voor en staat garant voor catchy pop rock en energieke live optredens.

Timetable:
Vivian Majoor: 21.00
70 Mile House:  21.45
Hollow Men: 22.30

Bandfoto:  Rob Kleinjans