Dag jongens en meisjes.

Vanavond hebben we een speciaal programma voor jullie.

Kleine jongens worden groot en vanavond viert onze programmeur Thomas zijn verjaardag in de kelder. Hij wordt al heeel oud, zo oud dat hij al bijna een oude chagrijn genoemd mag worden. Dat betekent dat hij echt bij downstage hoort. Leuk voor hem. Ook leuk voor ons; hij heeft lokale helden Hun Bed gevraagd om zijn verjaardagsfeestje op te leuken. Hun Bed is de beroerdste ook niet en komt natuurlijk graag onze oren naar de tering helpen. Voor degenen die Hun Bed nog nooit gehoord hebben staat hieronder een clipje van ze. Vaak en graag geziene gasten die een nieuw genre 'neder-garage rock' uitgevonden hebben. Lomp, hard en de bijzondere teksten van de rijmelarij-meester Bert Scholten. Vorig jaar stonden ze nog in de kelder met een andere band waar Thomas destijds in speelde, maar die band bliezen ze volledig weg met hun set. Oordopjes mee voor deze jongens.

Thomas heeft me beloofd dat er voor de eerst 20 bezoekers die een liedje voor hem zingen een stukje taart klaar staat.

We zullen zorgen dat er slingers hangen en hoedjes zijn, als jullie dan allemaal langs komen wordt deze avond de leukste verjaardag die Thomas zich gaat herinneren als hij over een paar jaar als 80-jarige in een verzorgingstehuis zit.

Kado tips: wat leuke demo's van middelmatige bands, A-snaren voor de gitaar (die breekt hij altijd) en plectrums want die is hij altijd kwijt.

Je wordt aan het eind van de avond niet thuis gebracht, over het snoepzakje valt te onderhandelen. Verkleed komen verhoogt de feestvreugde.

Ow, en dames dit is je kans om Thomas 3 dikke pakkerds op de wang te geven hé!! Gezellig! Weekend!! Feestjuh!!!

| Anco