Ik zal er maar geen touwtjes omheen knuppen mensen; het zit ons allemaal niet echt mee de laatste tijd. De banen worden minder, de huren stijgen en door die vervelende virusziekte wordt de hele santenkraam er niet gezelliger op. Niet perse voor de mooie meute met hun lastminute vluchtjes naar het zuiden en hun hypotheekrenteaftrek, maar ondertussen wordt het er niet gemakkelijker op voor de goudeerlijke Jan Modaal onder ons. Die moet het voorlopig zonder een bezoekje aan zijn grootje doen en zit noodgedwongen met huidhonger in zijn eenzame flatje op vier hoog achter, droevig nippend aan een pikketanussie.

Voor al deze drieste dagloners is daar Huub Prins. In de ellende van de afgelopen maanden greep hij niet naar de fles, maar naar de microfoon en zong tussen april en augustus van dit jaar zijn debuutalbum Buitenspel in elkaar, die hij deze avond dienvolgens aan u presenteren zal. Reken maar op nummers over het isolement, je bekeken voelen, de pijl van Cupido, out-of-body ervaringen, de eindeloosheid van het heelal, vriendschap en het vinden van de ultieme oplossing die het menselijk ras zal doen veranderen. En als kers op de taart of als schaaltje mosterd bij de bittergarnituur komt ook Harry Tempel nog eens een gastoptreden geven. Sodemeknorhaan, wat een fuif wordt dat. Bovendien kan je voor vijf luttele euro's het cassettebandje van Buitenspel op de kop tikken na afloop van de show. Een avond naar ieders gading dus zorgt dat je het meemaakt.|Robbie Kapoen

VERA Downstage in de zaal
- Door de corona maatregelen is het niet mogelijk de gebruikelijke zaterdagavond shows in de kelderbar te organiseren. Het Downstage team zal daarom voorlopig optredens in de zaal boeken.

Kaartverkoop
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.