Ja het is weer die tijd van het jaar! Films in overvloed. En niet alleen in Rotterdam, ook in Groningen. En niet alleen in ForumImages, ook in Vera: als sublocatie van het IFFRiG. Zoals ieder jaar kiest de programmeur van ForumImages een aantal films uit die hij speciaal geschikt vindt om in Vera te draaien. Dit jaar zijn dat de muziekdocumentaire Punk in Africa en de pornoparodie Oh! Rebuceteio. Waarom de eerstgenoemde in Vera draait lijkt me duidelijk. Gesneden koek voor de gemiddelde Vera-bezoeker. Maar oh, zo lekker!

Punk in Africa (Keith Jones & Deon Maas, Zuid-Afrika 2011)
kleur 82 minuten, Engels gesproken, niet ondertiteldEnglish with no subtitles

De opmerkelijke geschiedschrijving van een verborgen, ondergrondse, ja, geheime en verbodenbeweging. Bands met zowel zwarte als blanke muzikanten overtraden de wet. Punk was tijdens het apartheidsregime in Zuid-Afrika vergelijkbaar met het aanbidden van de duivel. Herontdek de ware punk. Anarchy in SA.

aanvang 21:00 uur, zaal en kassa open 20:30 uur
entree: € 7 of IFFR-rittenkaartstrip 

_________________________________________________________________________

Kaartverkoop voor de IFFR-films in Vera: bij ForumImages tot een uur voor aanvang. Bij Vera vanaf een half uur voor aanvang.

Telefonisch reserveren (050-312 04 33) en kaartverkoop aan de kassa in ForumImages zijn mogelijk tijdens openingstijden van woensdag 25 januari tot donderdag 2 februari 11:00 uur. Donderdag 2 februari om 12:00 uur gaan alle niet opgehaalde reserveringen opnieuw in de verkoop.
Zie voor meer informatie over reserveren en kaartverkoop het IFFRiG programmaboekje of www.forumimages.nl.