Wansmakelijk Goed is weer terug voor Halloween! We hebben weer een film uitgekozen die ontzettend origineel en creatief is in z’n slechtheid: Jack vs. Lanterns. Een waar genot voor eenieder die houdt van wanstaltige special effects! Maak je klaar voor wederom een wansmakelijk goede film, ditmaal gebracht door de verdraaide geest van regisseur Jason Liquori.

Ook al is dit het tweede verhaal in de Jack Woods saga, onze kijkervaring leert dat het niks uit maakt dat je de prequel niet gezien hebt. In deze film bereidt een dorp zich voor op Halloween, waarbij een jaarlijks pompoenfestival wordt gegeven. Met behulp van het bedrijf Genbetter worden voor het festival de pompoenen verbouwd, maar voordat het dorp de kans krijgt om ze te oogsten, worden de bewoners door de kalebassen zelf geoogst. Het is aan het hoofdpersonage Jack Woods om het dorp nogmaals te redden van wandelende planten. Samen met zijn getrouwe bijl neemt hij het op tegen een horde aan pompoenklonen, genetisch gemodificeerde papier-maché en overbodige blauwe filters. Zoals de slogan van de film luidt: prepare to get smashed!

Bij Wansmakelijk Goed worden films vertoond die je niet snel op het witte doek te zien krijgt. Van horror, tot sfi-ci, tot komedie, van grandioos goed tot buitengewoon slecht: alle avonden staan in het teken der "wansmaak". Bereid je voor op een portie smerige ‘gore’, foute B-films en een arsenaal aan controversiële titels. Treed toe voor een selectie van de verrukkelijkste kost voor de (wan)smaakpapillen.