CORONA UPDATE: VERA GAAT DICHT T/M 31 MAART!
Alle concerten, films en dansavonden gaan niet door.

We volgden tot vandaag nog het advies van het RIVM, maar vinden - mede door geluiden vanuit de club - het nu onverantwoord onze medewerkers en het publiek bloot te stellen aan de risico's.

Kaartkopers voor afgelaste of verplaatste shows krijgen bericht.

ENGLISH
VERA IS CLOSED UNTIL THE 1ST OF APRIL.
Vera has decides to cancel all events to lower the risk of infection for our employees and visitors.
Bought a ticket for a cancelled of postponed show, we will contact you.

Hier vind je onze richtlijnen m.b.t. Corona

Hubert Minel, een onstuimige puber, haat zijn moeder. Hij walgt van haar ouderwetse truien, haar oubollige interieur en de broodkruimels in de hoeken van haar zeurende mond. Maar eigenlijk haat de rebellerende Hubert alles wat niet in zijn wereldbeeld past. Want wat zou hij graag de wijde wereld intrekken, of ten minste met zijn vriendje op kamers wonen. Maar hij is nog maar zestien jaar en moeder vindt hem daar te jong voor. Zijn ergernis groeit met de dag en lijkt over te gaan in een obsessie. Maar wanneer zijn moeder hem naar een internaat stuurt, voelt hij zich verraden

Regisseur Xavier Dolan schreef het scenario voor deze semi-autobiografische film naar eigen zeggen op zijn zestiende. De film begon na de succesvolle première in Cannes aan een zegetocht in het internationale filmfestival circuit en als kers op de taart werd de film namens Canada ingezonden voor de Oscars. Begin april gaat Dolan’s nieuwe film in première en dat is voor ons de perfecte aanleiding om zijn debuutfilm (op 35 mm!) weer eens uit de kast te trekken.

I Killed My Mother (Jai Tue Ma Mere) TRAILER subtitles