Het concert van Jan Rot kon door de corona maatregelen helaas niet plaatsvinden op vrijdag 28 mei 2021 en is verplaatst naar vrijdag 9 juli. Kaartkopers hebben bericht gehad.

Aanvangstijd
Heb je kaarten gekocht voor de vroege show dan zijn je kaarten geldig voor het concert met aanvang 19:30 (de vroege show), heb je kaarten gekocht voor de late show dan zijn je kaarten geldig voor het concert met aanvang 21:30 (de late show).

Restitutie aanvragen
Ben je verhinderd? Stuur dan een mail naar [email protected] met daarin je IBAN en de naam van het concert, dan krijg je je geld terug. Dit kan tot uiterlijk 20 juni 2021.

--

Eerste Kerstdag wordt hij alweer 63, die ouwe Rot, dus is het ruim veertig jaar geleden dat hij voor het eerst in Vera stond, toen met zijn band Streetbeats, een van de speerpunten van het Gronings Springtij. Hij gooit er vast wel een liedje tussen uit die tijd, en anders wel een paar mooie verhalen.

Al is Jan Rot vooral bezig met steeds nieuwe liedjes en vertalingen van wereldhits. En verwacht zeker een greep uit zijn nieuwe boek '121 van de beste liedjes ooit’ dat loopt van Schubert tot Shakira.

Kaartverkoop
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.