Het concert van Jan Rot kan door de strengere coronamaatregelen helaas geen doorgang vinden op 23 december en is verplaatst naar vrijdag 26 februari. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Restitutie aanvragen
Stuur daarvoor een mail naar tickets@vera-groningen.nl met daarin je IBAN en de naam van het concert om je geld terug te vragen. Dit kan tot uiterlijk 1 februari 2021. Daarna nemen we geen kaarten meer terug i.v.m. de administratieve afhandeling van het concert.

Hopelijk tot snel!

❤ Vera

---

Eerste Kerstdag wordt hij alweer 63, die ouwe Rot, dus is het ruim veertig jaar geleden dat hij voor het eerst in Vera stond, toen met zijn band Streetbeats, een van de speerpunten van het Gronings Springtij. Hij gooit er vast wel een liedje tussen uit die tijd, en anders wel een paar mooie verhalen.

Al is Jan Rot vooral bezig met steeds nieuwe liedjes en vertalingen van wereldhits. En verwacht zeker een greep uit zijn nieuwe boek '121 van de beste liedjes ooit’ dat loopt van Schubert tot Shakira.

Kaartverkoop
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.

Jan Rot - Mijn poppie ziet niets dan mij (My baby just cares for me)