Door de smalle ingang in het oude voorpand kan VERA grote aantallen bezoekers niet snel verwerken. Kom dus op tijd om een lange rij te ontlopen.
Heb je nog geen maandkaart, hou dan € 1,50 paraat voor een snelle kassa-afwikkeling. Alvast bedankt.

__________________________________________________________________________

Toen er op Pinkpop nog geen wolkje aan de lucht was, knalde de doorgaans extravagante Jett Rebel er in moordtempo een lading krachtige songs doorheen, het publiek met zweet doordrenkt en in extase achterlatend. Een nieuwe popheld is geboren, eentje die het kruipen voor het gemak heeft overgeslagen en direct de sprint heeft ingezet. In zo'n korte tijd zoveel aandacht genereren, dan doe je toch echt iets goed.

Sinds zijn geboorte 23 lichtjaren geleden is het er nooit meer rustig geworden. Met een open blik zet hij de complete intergalactische muziekgeschiedenis naar zijn hand op de EP's Venus en Mars. Vanuit zijn studio, om de hoek van Sun Ra, naast Paisley Park en een deur verder dan die van Ziggy Stardust, stromen de meest onweerstaanbare liedjes de ruimte in. Geboren als Jelte Tuinstra stroomde er al van jongs af aan muziek door de aderen van Jett, die door een passerende Wizard, A True Star Jett Rebel gedoopt werd. Zijn oom Brian Wilson wijdde hem in in de wereld van de studio en zelf ontdekte hij de gitaar, drums, toetsen en basgitaar. Zijn fantasie kreeg hij cadeau bij zijn geboorte en reikt tot de uithoeken van het universum.

Tijdens zijn zinderende concerten komen Venus (de vrouw, yin) en Mars (man, yang) samen op het podium voor de nodige sexy time op de planken. Het is het geluid van een band die planeten uit hun baan schiet en zwarte gaten veroorzaakt in uithoeken van de Melkweg. De energie en seks spat van het podium door een band die het publiek pas loslaat als het zwetend, dampend en met kapotgedanse voeten neervalt. Meisjes willen bij Jett zijn, jongens willen Jett zijn. De rest van het sterrenstelsel is inmiddels gevallen voor übercatchy pophits als Tonight, Louise of Do You Love Me At All. Jett is nu helemaal klaar om ook die kleine blauwe bol genaamd Aarde in beweging te krijgen, met een Megahit en status van 3FM Serious Talent als eerste wapenfeiten. Is planeet aarde ook klaar voor Jett Rebel?