Warm bakkie troost en een schaaltje chocolade pepernoten op 11 november. Terwijl er niemand is die een liedje komt zingen bij ons aan de deur en ik zit te wachten, besluit ik maar eens te kijken waar ik ook alweer een stukje voor zou schrijven. Verdikkemie, dat vinden de mensen leuk. John Coffey komt!

Hier gaan mensen hun agenda voor omgooien, ik ken tenminste 1 persoon die zijn verhuizing hierdoor gaat missen. 
De mannen van de Rock 'n Roll Highschool uit Utrecht zijn al een flink aantal jaar bezig met timmeren aan die weg naar beroemdheid. In Nederland zou je al kunnen zeggen dat ze de top bereikt hebben. Ze doen ook diverse tourtjes in het buitenland waarbij vooral Duitsland deze muziek goed kan waarderen. De Duitsers hebben ook wel een hang naar goede jaren '90 muziek. Niet dat ze dit klakkeloos gekopieerd hebben natuurlijk. Maar de hardcore uit die tijd is zeker terug te horen. Flink wat geschreeuw, scheurende gitaren, goede breaks en mooie meebrul partijen. Doet je denken aan Refused en ik las ergens ook aan Foo Fighters, maar daar ben ik het niet mee eens. 
Waarom deze band nog in de kelder speelt is me een raadsel. Hoewel ik me zo kan voorstellen dat ze het fijn vinden om met hun bezwete lichamen tussen het gewone volk te staan. Misschien willen ze wel een live clip opnemen voor 1 van de nieuwe singels die op stapel staan. Het nieuwe album komt uit in januari, net te laat voor Sinterklaas helaas. Het nummer 'Broke Neck' staat op dat album en is een mooi voorproefje, te zien op hun website of joetube. De 'grote' shows staan gepland vanaf januari, dus we hebben de try out, zeg maar. Grote shows zijn dan; Melkweg, AB (Brussel), Underground (Cologne) en onze eigen Noorderslag.
Nu dus in de kelder, waarschijnlijk voor de laatste keer, voordat ze echt te groot zijn. Dus tank top aan, spandex legging aan, snor kammen, haar laten groeien en gaan! |Anco