"Tijd is een oceaan, geen tuinslang."

Gebaseerd op de gelijknamige roman van David Wong, John ​​Dies at the End is een film die vrijwel onmogelijk te beschrijven is op een manier die coherent of begrijpelijk is voor iemand die de film niet zelf heeft gezien. De film volgt David en zijn vriend John die op een feestje in contact komen met een mysterieus medicijn genaamd Sojasaus. Hoewel sommige effecten van het medicijn tijdelijk zijn, blijken andere permanent te zijn. Wat is gezien, kan immers niet ongezien zijn. John ​​Dies at the End combineert komedie, horror, sciencefiction en absurdisme tot een niet-lineair verhaal dat de verwachtingen die het creëert voortdurend ondermijnt.

Regisseur Don Coscarelli beschreef Wongs roman ooit als een mengelmoes van Douglas Adams en Stephen King, en deze invloeden zijn ook terug te vinden in de film. John ​​Dies at the End (wat geen spoiler is) kan vrij gemakkelijk en onvoorspelbaar veranderen van Lovecraftiaanse horror in stoner-komedie naar hallucinogene sci-fi. Zowel inventief als verontrustend, het is een film die bedoeld is om te ervaren, niet om uitgelegd te worden.

Informatie m.b.t. Corona
Het gaat allemaal wat anders dan anders, dus lees onze richtlijnen eerst goed door voordat je besluit een kaartje te kopen. Je vindt hier ook informatie over de soorten tickets, de inrichting van de zaal en de maatregelen waar een ieder zich aan dient te houden. Check ze hier

Kaartverkoop
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten bij de kassa.
- Strippenkaart: deze is weer te gebruiken. Omdat we moeten bijhouden wie er aanwezig is bij een voorstelling, dien je dan wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten bij de kassa.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.