'REMEMBER ME' CASH QUIZ
Voor slechts 5 euro per team quizzen en naar de film - waar bestaat dat nog? Vera Zienema natuurlijk. Een topconstellatie quizmakers is maanden in de weer met een perfecte, kleine quiz brouwen. Je mag natuurlijk het alleen opnemen tegen maximaal elf andere teams, maar alles tussen de 1-5 deelnemers per team kunnen - ja u leest het goed (i.t.t. op de posters) - voor slechts VIJF (5) EURO per team deelnemen en vervolgens naar de film 'A Gunfight' (1971).

JOHNNY CASH SINGLES NIGHT: Quiz, Film, Muziek en meer!
23 december a.s., op de vooravond van kerst, staat de ster van country en rock’n roll voor de verandering boven Groningen, waar Vera het nachtelijk thuishonk vormt voor een memorabele JOHNNY CASH NIGHT! De avond wordt een roadtrip die wordt afgeschoten met een caleidoscopisch palet aan vragen in de vorm van een popquiz, waarna aan lager wal geraakte ‘gunners’ aan hun trekken komen in ‘A GUNFIGHT’, LIVE kan worden ervaren hoe zompige rock’n roll in een country jas wordt gehesen door de speciaal voor deze avond in het leven geroepen JOHNNY CASH TRIBUTE BAND ‘FUCKBOX’, hoe op gitzwart asfalt spijkers met venijnige trashrockabillykoppen zullen worden geslagen door de legendarische ‘FLOWERBOX’ met FUCK UP trekjes en waarbij de eindstreep in de kleine uurtjes zal worden gepasseerd op de dansvloer onder het genot van vele stars on ’45.

Het programma zal starten om 20.00 uur met de JOHNNY ‘REMEMBER ME’ CASH QUIZ waar kaarten via de website voor kunnen worden besteld. Rond half 10 zullen de breinbrekers plaats maken voor JOHNNY CASH en KIRK DOUGLAS in de western ‘EEN PISTOOLGEVECHT’ (1971), waar halverwege de film kan worden aangesloten in de BAJO RIO BAR. Hier staat de drank koud en popelt  de duo ‘FLOWERBOX’ om de verschroeide aarde met de speed of sound uit onze stoffige haren te beuken en ons te voeden met de grensverleggende maar vooral rebelse JOHNNY CASH klanken. Na deze set hobbelen we terug naar de ‘SINGLES ONLY ZAAL’ voor het einde van ‘A GUNFIGHT’ wat de vuurdoop zal inluiden van het klapstuk van de avond: LIVE zal door een ‘FLOWERBOX’, ‘FUCKUPS’ - combi een voor oog en oor zeer bijzondere interpretatie van het icoon JOHNNY CASH ten gehore worden gebracht in de all string country formatie: ‘ROCKING HORSE’. Schakelend naar de ‘R’ van racing wordt de meet bepaald door de DJ’s die met veel 45-toeren geweld een geweldig dance mix samen stellen onder de titel ‘SINGLES ONLY’ – tot in de kleine uurtjes kan worden gedanst op 45-toeren vinyl.

Nog eén tip: duik vanavond net even wat dieper in de vetpot en strijk met je luizenkam net even wat vaker omhoog voor je je in petticoat en spiekerpents op je bsa of fietse stort voor een goudeerlijke pot rock’n roll in de voor vanavond omgeturnde JOHNNY CASH-tempel. Have fun and see you there!!

Steven.