Nadat hij als songwriter voor New Yorkse garagerockband The Beets had geschreven, begon Juan Wauters aan zijn solocarrière. Wauters maakt minimale folk en poprock nummers, waarbij hij voornamelijk zijn stem en akoestische gitaar gebruikt. Klinks als: luchtige, soms ietwat kinderlijke deuntjes in het Spaans en Engels.

Je kunt Juan Wauters kennen van releases als NAP: North American Poetry (2014) en het collaboratieve La Onda de Juan Pablo (2019). Twee albums die goed de diversiteit in Wauters' werk laten zien. Ook heeft Wauters samenwerkingen met Mac DeMarco voor het nummer Real en met HOMESHAKE voor het nummer Monsoon op zijn naam staan. Beide tracks zijn gefeatured op het meest eclectische album van Juan tot nu toe genaamd Real Life Situations (2021).

Laatste full-length release Wandering Rebel (2023) is geschreven vanuit de altijd aanwezige nieuwsgierigheid van Juan Wauters en staat vol met persoonlijke nummers.

Support Colleen Green is een DIY singer-songwriter en visuele kunstenaar uit Lowell, Massachusetts. Na de release van haar debuutalbum Milo Goes to Compton begon Green naam te maken in de lo-fi bedroom popscene van Los Angeles. Niet lang daarna werd Colleen bekend in punkkringen door heel Amerika.
De afgelopen 10+ jaar heeft Green zich blijven ontwikkelen en verbeteren, en ze hoopt dat dit zich voortzet door zich cool te blijven gedragen, aardig te zijn en te blijven geloven in liefde.