Het Noorse KAKKMADDAFAKKA kan gerust bestempeld worden als één van de meest ambitieuze, hard werkende indie bands van het moment. Het vijftal lijkt door niets te kunnen worden tegengehouden. In 2016 en 2017 brachten ze meerdere albums uit, tourden ze door Europa, werkten ze aan side-projects zoals PISH, terwijl hun energieke en spectaculaire live shows altijd even overtuigend en gepassioneerd bleven. Op het podium is dan ook precies waar hun muziek het beste tot zijn recht komt.

Muzikaal kun je er geen stempel op drukken, zo variëren de invloeden van indiepop, rock, hiphop, disco, jazz tot funk. Dansbaar is het in ieder geval zeker. De band heeft inmiddels zes albums op haar naam staan, en in de herfst van dit jaar zal de band hun zevende studio-album vieren! Na twee jaar aan de zijlijn te hebben moeten toekijken hoe Corona zich een weg door de wereld baande, is de band klaar om weer live te gaan spelen in VERA!

Support: Hedda Mae
Hedda Mae is Bergen’s queen van de indiepop met het unieke talent dat ze verscheidene invloeden gebruikt om futuristische indiepop om te zetten naar haar eigen sound. Ze maakt muziek die vanuit de retro/60 girl group en de 90s R&B is ontstaan.

Ze creëert geweldige live shows die veelal worden geprezen, waarmee ze het plezier weer terugbrengt in de popmuziek! Dit heeft ze voor zichzelf ook waargemaakt op festivals zoals ReeperbahnThe Great Escape en SPOT. Na het uitbrengen van haar nieuwe singles worden deze veel gedraaid op de radio in Noorwegen en in het buitenland.

Deze herfst gaat ze haar nieuwste EP uitbrengen die onderdeel is van haar EP-triologie en ze kan niet wachten om dit op allerlei podia door heel Europa te mogen spelen!