Het concept supergroep (ook nog eens leden met uit verschillende uithoeken van de wereld), klinkt midden in tijden van corona als een fenomeen uit een vervlogen verleden. Als daar ook nog eens (oud-)leden van Eerie Wanda, Swans, Melvins en Best Coast in zitten, dan vat dat de platencollectie van menig VERA concertganger goed samen. Bovendien is het ook een goede omschrijving van Kidbug zelf, een collectief dat op papier al waanzinnig klinkt, maar op plaat niets anders dan geweldig is. Denk aan lo-fi hitjes van Colleen Green, dromerige melodieën van Brian Jonestown Massacre allemaal doordrenkt in de fuzz van Dinosaur Jr. We kunnen jammer genoeg niet met spotgoedkope last minute tickets de hele band naar Nederland halen, maar voor deze avond komt 2/4 van de band in de vorm van Marina Tadic en Adam Harding als duo een optreden geven. Een buitenkansje en ik heb er heel erg veel zin in.

Aangezien Ike waarschijnlijk toch wel bij deze avond aanwezig zou zijn, kon hij in onze ogen net zo goed met Lo/Now de support doen. Met Lo/Now verzorgde hij eerder al een erg mooi voorprogramma bij Leah Senior in de kelder en om hem zelf te citeren zit er weer wat ´versheid in de koker´ voor deze show. Duimen voor wat nieuwe nummers dus!|Robert

VERA Downstage in de zaal
- Door de corona maatregelen is het niet mogelijk de gebruikelijke zaterdagavond shows in de kelderbar te organiseren. Het Downstage team zal daarom voorlopig optredens in de zaal boeken.

Kaartverkoop
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.