Wansmakelijk Goed komt dit jaar met een buitenaardse Kerst special! Deze vertoning is extra speciaal omdat onze mede-Zienematist, Eltjo, bijna 65 jaar wordt. Dit heugelijke feit wordt gevierd met één van zijn favoriete films op het grote doek.

Tieners Mike en Debbie zien op een avond een komeet neerstorten buiten hun stadje, Crescent Cove. Wanneer Mike en Debbie de plek van inslag gaan onderzoek denken ze een komeet tegen te komen, maar in plaats daarvan staat er een circustent. Al gauw komen de tieners erachter dat dit geen normaal circus is.

Killer Klowns from Outer Space is een echte cult klassieker. Het is een parodie op het Alien Invasion genre uit de jaren 50. Ditmaal zijn de buitenaardselingen echter mensetende clowns. Regisseur Stephen Chiodo stelt een ultieme horror-flick samen door een unieke synthese van bekende stijlfiguren uit het horror genre: aliens, moordlustige clowns en suikerspin-cocons. Zet je schrap voor de “niet-zo-kerstige” kerst Zienema vertoning van Killer Klowns from Outer Space.