NL: Dit concert is i.v.m. de nieuwe coronamaatregelen afgelast. Kaartkopers hebben berich gekregen.
EN: This concert is cancelled due to the corona crisis.

Vragen/questions? [email protected]

---

Pleuropsonic is al 12 jaar een begrip in Groningen. Met dit evenement biedt organisator Olaf Hartman een podium voor niet-bekende punk en metalbands die, volgens Hartman, wel meer aandacht verdienen. Door corona kon de afgelopen editie helaas niet doorgaan maar om ons al vast goed op te warmen voor de volgende Pleuropsonic is hier dan Kleintje Pleurop! Met twee internationale bands doet dit zeker niet onder aan de normale editie en waar nou beter dan op het mooiste podium van de stad: Vera, aldus Olaf.

Orochen is een Zweedse band die hun muzikale invloeden uit allerlei hoeken haalt. Het varieert van moderne americana, indie en folk tot sludge, hardcore and early 00’s post rock. Dit zorgt ervoor dat de band een unieke sound heeft. Het debuutalbum genaamd `Anthroposcenic´ komt in de lente van 2022 uit.

Black Sheriff is de Ierse/Duitse rock 'n' roll bastaardzoon van bands als The Dead boys, Mötley Crüe en KISS. Deze band gaat voor recht toe recht aan hardrock en wie ze wel eens live heeft mogen zien, weet ook dat ze een super show neer kunnen zetten. Het vijfde album van de band ‘Time To Burn‘ is net uitgekomen.