Sinds 1998 staat de ''Dub Inferno Sound'' 's middags tot 19.00 op Koninginnedag (nu KoningsDag) buiten op de stoep van de VERA Club Reggae plaatjes te beuken, tegenwoordig is dat de kelderbar, al werd dat door Corona een achtereenvolgens een Zoom en een Twitch party.

KoninginneDUB heet al enkele jaren Koning DUB en sinds 2016 is door besluit van de gemeente ook dit jaar weer door ons Veranen voor de kelder gekozen omdat het helaas niet meer buiten mag, want?? The Show must go on !! and The Beat never stops...

DJ Daan in Dub
Dj Daan in Dub (a.k.a. “Dr. Groovy”) kwam in aanraking met reggae door zijn vader, die muziek draaide van Lee "Scratch" Perry en Burning Spear. Maar de liefde voor het genre kwam pas echt tot bloei in Engeland, waar hij promoveerde in de filosofie. In Zweden bracht ''Dr. Groovy'' muziek uit onder de naam ''Dub Archipelago'', check zijn SoundCloud.
Terug in Nederland ontmoette hij Steely RoundBeat, die hem een kans gaf om te draaien in de HSA en VERA. Sindsdien heeft hij op verschillende plekken in Groningen opgetreden, Brouwerij Martinus, StadsLab ++ Daan houdt het meest van oude muziek, maar draait van ska tot roots, dub en dancehall ...

DJ Josz
DJ Josz begon halverwege de jaren 90 met draaien bij een ska-bandje in Simplon. Later was hij 5 jaar lang een van de leden van Vera’s Dub Inferno dj-team, waarbij hij een voorliefde voor Lee Perry en Xterminator Records liet horen die hem nooit verlaten heeft. Daarna kwam de nodige muzikale verbreding, waardoor hij tegenwoordig bij een keur aan optredens de muzikale omlijsting verzorgt in vooral de Oosterpoort en –nog steeds- Vera. Van Lee Perry tot Lee Fields, Rokia Traoré of Holly Golightly, hij draaide er plaatjes bij. Geef hem aan het begin van de avond een kopje thee en later een paar biertjes, voor het beste resultaat.

DJ Steely RoundBeat
Dj Steely RoundBeat draait dit jaar 2022 precies 40 jaren voor publiek, destijds geinspireerd door bands zoals The Police, Madness, Specials... Hij startte de Vera's Dub Inferno sound in 1998. Zijn dj loopbaan is nogal veelzijdig en uiteenlopend : geregeld in de OOsterpoort, Vera en Simplon, RastaPlas NL., ReggaeFever, DubClub HSA, ReggaeRuigoord NL, Reggae Sundance Fest. NL. maar ook 8x op DanceValley in de ChillOut tent, en menig foodfestival waar hij ''andere'' muziek draait.
Steely maakte een mashUp remix album in 2011 en is de Frontman van de DubClub parties in HSA, elke 3e vrijdag van de maand.
Wekelijks draait hij bij OOG-radio ''Reggae-Magic''.
Van 1982 tot heden heeft hij honderden posters gemaakt.
Verwacht van hem Jamaicaanse en Engelse reggae van 1961 Ska) tot Dub en Roots + Dancehall.